Ποια είναι η πρώην ερωμένη του Kim Jong-un, Hyon Song-wol

Φήμες λένε ότι έχει αναλάβει τα καθήκοντα που είχε η αδερφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Γράφει: Esquire Editors 29 Οκτωβρίου 2020

Η πρώην ερωμένη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, εμφανίζεται όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα στο πλευρό του, με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες που τη θέλουν ουσιαστικά να έχει την εύνοιά του και να έχει πάρει την εξουσία από την αδελφή του.

Ο λόγος για την 43χρονη Χιον Σονγκ Γουολ, η οποία είναι και τραγουδίστρια του ποπ συγκροτήματος Moranbong Band. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, η Χιον Σονγκ Γουολ, εθεάθη στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν σε ανεπίσημα ταξίδια και στην στρατιωτική παρέλαση πριν από μερικές ημέρες. Επίσης, στις 10 Οκτωβρίου η Χιον συνόδευσε τους απεσταλμένους άλλων χωρών στις θέσεις τους στην στρατιωτική παρέλαση και παρέλαβε τα λουλούδια που είχαν σταλεί για τον ηγέτη.

Αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα, λένε ότι έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντα που είχε η αδερφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η 43χρονη είχαν δεσμό πριν από 10 χρόνια όταν εκείνος επέστρεψε στη χώρα του από τις σπουδές του στην Ελβετία. Ο πατέρας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, όταν είχε μάθει για τη σχέση τους εξοργίστηκε και του ζήτησε να την χωρίσει όπως και είχε κάνει. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε έναν αξιωματικό του στρατού και λέγεται ότι απέκτησαν μαζί και ένα παιδί. 

Στο μεταξύ, οι δημόσιες εμφανίσεις της 32χρονης αδερφής του Κιμ, έχουν περιοριστεί κατά πάρα πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πολλούς να πιστεύουν ότι η ραγδαία άνοδός της στην εξουσία και η αυξανόμενη δημοφιλία της έχουν δυσαρεστήσει την Πιονγκγιάνγκ.

Η σύζυγος του από την άλλη, είναι άφαντη από τον περασμένο Ιανουάριο, με τις φήμες να λένε ότι πιθανότατα είναι έγκυος.

Σημειώνεται πάντως, ότι μέχρι και σήμερα οι φήμες οργιάζουν και θέλουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν να μην έχει χωρίσει ποτέ με τη 43χρονη και να κρατούν τη σχέση τους κρυφή έως τώρα.

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.