Rohit Chopra, ένας από τους κρυφούς άσους του Joe Biden

Ο ρόλος-κλειδί για τον οποίο προορίζεται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Γράφει: Esquire Editors 18 Ιανουαρίου 2021

O εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναμένεται να διορίσει το μέλος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου (FTC) Ροχίτ Τσόπρα στη διεύθυνση του Γραφείου Οικονομικής Προστασίας των Καταναλωτών (CFPB), σύμφωνα με μία πηγή, που έχει λάβει γνώση για τα σχέδια της νέας αμερικανικής κυβέρνησης.

Ο Τσόπρα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι πολιτικός σύμμαχος της γερουσιαστή των Δημοκρατικών Ελίζαμπεθ Γουόρεν, ενώ θεωρούνταν ένας από τους πιο πιθανούς υποψηφίους για τη διεύθυνση της αναφερόμενης υπηρεσίας, η οποία είχε αποδυναμωθεί από την απερχόμενη κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η εν λόγω πληροφορία δεν έχει σχολιασθεί μέχρι στιγμής από εκπρόσωπο της ομάδας μεταβίβασης της εξουσίας του Τζο Μπάιντεν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 35 ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαν στις προκριματικές είτε με διαδικτυακή ψήφο είτε δια ζώσης περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλοι του κόμματος.

H Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

"Δεν είναι το χρώμα που με έπεισε, αλλά η στιγμή...".

Τι σημαίνει η επιλογή Μπελέρη για τις Ευρωεκλογές

Η επιλογή του πρωθυπουργού, η οποία χειροκροτήθηκε παρατεταμένα στην κεντρική αίθουσα του Ωδείου Αθηνών, περιέχει υψηλούς συμβολισμούς.

O Donald Trump αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια της δίκης του

"Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια" ή μήπως η δίκη ήταν τόσο βαρετή πια;

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πόσο κόστισε στο Ισραήλ να αμυνθεί απέναντι στο Ιράν

Ένας πρώην οικονομικός σύμβουλος των Δυνάμεων Άμυνας του Ισραήλ μιλά με αριθμούς, που μεταξύ μας, ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Γραφει Γιαννης Σπανος