Ένα πεδίο λαβάρων για τον Joe Biden

Η ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Γράφει: Esquire Editors 19 Ιανουαρίου 2021

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό έχει στηθεί για την τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον, την ίδια στιγμή που η πρωτεύουσα των ΗΠΑ θυμίζει φρούριο, λόγω των πρωτόγνωρων μέτρων ασφαλείας που έχουν παρθεί για τη μεγάλη ημέρα.

Η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της για την τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου με το "πεδίο λαβάρων" να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Ένα πεδίο λαβάρων για τον Joe BidenGetty Images

Στην ουσία πρόκειται για μια θάλασσα με σημαίες που επεκτείνονται από την είσοδο του Καπιτώλιου έως και το Μνημείο Ουάσινγκτον, τον χαρακτηριστικό οβελίσκο που υψώνεται στο Νάσιοναλ Μολ, το εθνικό πάρκο που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας και το οποίο θα είναι κλειστό για το κοινό. Είναι εκεί όπου εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί συγκεντρώνονται παραδοσιακά για να χαιρετήσουν τον νέο πρόεδρό τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire Greece (@esquiregr)

Πολύχρωμοι φωτισμοί συμπληρώνουν το εντυπωσιακό σκηνικό που προσπαθεί να αναστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μετά τα πρωτοφανή περιστατικά που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο, αλλά και την παγωμάρα που επικρατεί στην πόλη λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Οι περίπου 200.000 σημαίες θα εκπροσωπήσουν τους πολίτες που δεν μπόρεσαν να έλθουν, λόγω των μέτρων ασφαλείας που έχουν παρθεί για την ομαλή διεξαγωγή της τελετής. Η αμερικανική αστυνομία πολλαπλασίασε τις προειδοποιήσεις και δήλωσε πως οι απειλές για νέες ένοπλες επιθέσεις εκ μέρους ακροδεξιών ομάδων είναι αληθινές. Θα είναι σε πλήρη επιφυλακή καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της ιστορικής ημέρας.

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.