Karine Jean-Pierre, ποια είναι η νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

"Είμαι ό,τι μισεί ο Trump: Γυναίκα, μαύρη και gay".

Την ελληνικής καταγωγής Τζεν Ψάκι αναμένεται να διαδεχθεί η Καρίν Ζαν-Πιερ στην θέση του εκπρόσωπου τύπου στο Λευκό Οίκο. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε τον διορισμό της Ζαν-Πιερ στο νέο της πόστο, με την ίδια να εκτελεί προηγουμένως χρέη αναπληρώτριας εκπροσώπου. "Η Καρίν δεν έχει μόνο την εμπειρία, το ταλέντο και την ακεραιότητα που χρειάζονται για αυτήν τη δύσκολη δουλειά, αλλά θα συνεχίσει να ηγείται αποτελεσματικά την επικοινωνία για το έργο της κυβέρνησης Μπάιντεν-Χάρις" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Η Ζαν-Πιερ αναλαμβάνοντας τον συγκεκριμένο ρόλο, αναμένεται να γίνει το πρώτο μαύρο και ανοιχτά LGBTQ+ άτομο σε θέση υψηλού προφίλ. Στην εργατικότητα αλλά και στην ελπίδα της για έναν κόσμο δικαιότερο αναφέρθηκε η Τζεν Ψάκι παρουσιάζοντας την νέα διάδοχό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά "Η Ζαν-Πιερ θα είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα, η πρώτη LGBTQ+ άτομο που θα υπηρετήσει αυτόν τον ρόλο. Είναι καταπληκτική γιατί μπορεί να αντιληφθεί ότι η εκπροσώπηση της κυβέρνησης έχει μεγάλη σημασία, ενώ με τον τρόπο της θα δώσει φωνή σε τόσους πολλούς, δίνοντάς τους να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει όταν εργάζεται κανείς σκληρά και στοχεύει σε μεγάλα όνειρα".

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Οι πρωτιές στις δημοσκοπήσεις των Ευρωεκλογών

Όσα παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Opinion Poll.

'Ξέρουμε πότε θα έρθει η επόμενη πανδημία', λένε οι επιστήμονες

Σημαντική πλειοψηφία εμπειρογνωμόνων σε θέματα ασθενειών προβλέπει την επόμενη πανδημία.

Γραφει Παυλος Κρουστης