Ποιος είναι ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο Ιταλός σύζυγος της Εύας Καϊλή

Με την Εύα Καϊλή διατηρούν σχέση για αρκετά χρόνια, έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης ενώ έχουν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι δύο ετών, την Αριάδνη.

Γράφει: Esquire Editors 12 Δεκεμβρίου 2022

Δημοσιεύματα στο Βέλγιο αναφέρουν ότι μάλλον έχει προσαχθεί ο σύζυγος της, Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι ο οποίος θεωρείται βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Ο Τζόρτζι είναι νυν συνεργάτης της ομάδας S&D, έμπειρος Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ ταυτόχρονα είναι δεινός ιστιοπλόος. Κατάγεται από την Ιταλία και έχει εργαστεί ως βοηθός σε γραφείο Ιταλού Ευρωβουλευτή, στην ίδια ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης

Με την Εύα Καϊλή διατηρούν σχέση για αρκετά χρόνια, έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης ενώ έχουν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι δύο ετών, την Αριάδνη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η Ευρωβουλευτής και ο Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος γνωρίστηκαν στο πλαίσιο της δουλειάς. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη γνωριμία της με τον 33χρονο, η Εύα Καϊλή δήλωνε:

"Γνωριστήκαμε στη δουλειά και εκτίμησα το πόσο σοβαρός, έξυπνος και μορφωμένος ήταν. Στη συνέχεια διαπίστωσα πως έχει χρυσή καρδιά και νοιάζεται για τους άλλους αλλά και σέβεται την οικογένεια. Αυτά ήταν μία καλή βάση για όλα".

Από: TheToc.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.