Η Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, ο τηλεοπτικός σταθμός Open ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με την γνωστή παρουσιάστρια, Πόπη Τσαπανίδου.

Γράφει: Esquire Editors 28 Δεκεμβρίου 2022

Τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει με τη νέα χρονιά η γνωστή δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ανακοίνωσε παράλληλα ότι στις εθνικές εκλογές ο -νυν εκπρόσωπος τύπου- Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας.

"Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.

Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη" καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

Σήμερα η παραίτηση από το OPEN

Προηγουμένως, ο τηλεοπτικός σταθμός Open ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, αναφέροντας ότι η γνωστή δημοσιογράφος που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους. Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της".

Συνεδριάζουν τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Συνεδριάζει αυτήν την ώρα η Εκτελεστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από κοινού με τον Πολιτικό Σχεδιασμό. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρίσκονται οι πολιτικές εξελίξεις.

Οικονόμου: Εύχομαι η κ. Τσαπανίδου να συμβάλει στην πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα και τεκμήρια

Την ευχή του να συμβάλλει η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση με τεκμήρια και επιχειρήματα, εξέφρασε με ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου ανέφερε συγκεκριμένα:

"Καταρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ ευόδωση στα επόμενα σχέδια του κ. Ηλιόπουλου. Εύχομαι η κ. Τσαπανίδου, η οποία αλλάζει μετερίζι, να συμβάλλει, εκ του ρόλου της, στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση, με επιχειρήματα και τεκμήρια".

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear

Για τον Δημήτρη Παπανώτα, οι γυναίκες που επιλέγουν 'σατράπηδες' φταίνε για την κακοποίησή τους

"Αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της, έτσι;".

Οι celebrities των Ευρωεκλογών

Εκτός από τους... συνήθεις υπόπτους πολιτικούς, πολλοί είναι και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που έρχονται από τον κόσμο της showbiz.

Τα 'σημάδια' στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη 'μίλησαν' για το μέλλον του

"Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος".

Mehmet Haberal ή αλλιώς, ο γιατρός από την Τουρκία που θα γίνει δεκτός στην Ακαδημία Αθηνών

Το βιογραφικό του και μόνο, η σπουδαία του συμβολή στην ιατρική επιστήμη στην Τουρκία θα δικαιολογούσε την τιμητική διάκριση αλλά, δεν είναι μόνο αυτό που έχει σημασία.