Η στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης γιουχάρεται ενώ φτάνει στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά
Η Έφη Αχτσιόγλου τον καλησπέρισε και συνέχισε την ομιλία της.
Στην εκδήλωση της Εφημερίδας των Συντακτών με θέμα "Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;" έφτασε το απόγευμα της Τρίτης αιφνιδιαστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Πρόκειται για την εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής της Νέας Αριστεράς.
Κατά την άφιξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον χώρο υπήρξαν αντιδράσεις, με ορισμένους από όσους συγκεντρώθηκαν στο θέατρο Άλφα, επί της Πατησίων, να τον γιουχάρουν, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης προχωρά προς το εσωτερικό του χώρου για να καθίσει.
Τότε, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσαν τα Παραπολιτικά, ο συντονιστής της συζήτησης, Δημήτρης Τερζής καλωσόρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε πως θα του δώσει τον λόγο να απευθύνει χαιρετισμό.
"Μετά την αιφνιδιαστική είσοδο του κυρίου Κασσελάκη, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκδήλωση, τον καλωσορίζουμε. Θα δώσουμε χρόνο στη συνέχεια να δώσει έναν χαιρετισμό. Θα συνεχίσει η κυρία Αχτσιόγλου, μιας και τη διακόψαμε. Οπότε συνεχίζουμε κανονικά και παρακαλώ να κρατηθεί ένας πολιτισμός και μια ηρεμία", λέει χαρακτηριστικά ο κ. Τερζής.
Τη στιγμή εκείνη, ακούγονται χειροκροτήματα, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου καλησπερίζει τον Στέφανο Κασσελάκη και συνεχίζει την ομιλία της.
Από: TheToc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Ο Donald Trump δημοσίευσε βίντεο με τους Barack και Michelle Obama ως πιθήκους (video)
Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μαλωμένος με την πολιτική ορθότητα, αλλά εδώ μιλάμε για ξεκάθαρο ρατσισμό. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Truth Social προκάλεσε σάλο διότι λοιδορεί το ζεύγος Obama.
Σε άλλα νέα, έφηβοι εκτελούνται στη Βόρεια Κορέα επειδή βλέπουν Squid Game και ακούν K-Pop
Οι καταθέσεις αναφέρουν επίσης ότι μαθητές αναγκάζονταν να παρακολουθούν δημόσιες εκτελέσεις ως μέρος της λεγόμενης "ιδεολογικής εκπαίδευσης", του στυλ δες τι θα σου συμβεί αν δε συμμορφωθείς.
Αυτό το νησί αλλάζει χώρα κάθε εξάμηνο
Υπάρχει ένα νησί στην Ευρώπη που ζει με δύο ημερολόγια και δύο διοικήσεις. Μικρό, ακατοίκητο και σχεδόν άγνωστο, κουβαλά μια ιστορία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.
Γραφει Τιμος Σαλαμες"Θα χάσει η Γη τη βαρύτητά της"; Η NASA απαντά στη viral θεωρία
Μια παράξενη θεωρία για τη βαρύτητα της Γης έγινε viral και προκάλεσε ανησυχία. Τι υποστηρίζει, πώς εξαπλώθηκε και γιατί ένα αστρονομικό γεγονός μπήκε στο στόχαστρο.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςMLS: Επανεμφάνιση της ελληνικής τεχνολογικής εταιρείας
Μια νέα εταιρεία με το όνομα MLS ARTIFICIAL INTELLIGENCE εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που το παρελθόν της MLS Πληροφορική συνεχίζει να βαραίνει.
Γραφει Τιμος Σαλαμες