Το iPlane που πρότεινε ο Kanye West στον Donald Trump είναι αληθινό

Απλά δεν είναι σχεδιασμένο από τον διάσημο ράπερ όπως άφησε να εννοηθεί.

Η επίσκεψη του Kanye West στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη που μας πέρασε, συνοδεύτηκε -όπως ήταν αναμενόμενο- με άλλη μία θεατρική εμφάνισή του ράπερ που αποφάσισε να γίνει η επιτομή της συντηρητικής Αμερικής τώρα τελευταία. Ο West δεν δίστασε, μάλιστα, να πιτσάρει στον Πλανητάρχη ένα υπερσύγχρονο αεροπλάνο: το iPlane 1, που θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Apple, αποτελώντας τον τέλειο αντικαταστάτη για το Air Force One. Σαν να μην έφτανε αυτό, έδειξε και μία φωτογραφία του αεροσκάφους στον Αμερικανό Πρόεδρο.

O West απλά ξεσήκωσε το πρότζεκτ από το ίντερνετ και το παρουσίασε ως δικό του

Ο σύζυγος της Kim Kardashian ασχολείται με την αεροναυπηγική; Όχι. Μήπως τότε, για κάποιον περίεργο λόγο, ο Donald Trump του ζήτησε να του παρουσιάσει κάποιο νέο τεχνολογικό πλάνο; Ούτε αυτό ισχύει. Ο West βρέθηκε στον Λευκό Οίκο με σκοπό να υποστηρίξει τη συνταγματική αλλαγή που προτείνει -μία αλλαγή που τον έκανε κόκκινο πανί για όλες τις προοδευτικές Η.Π.Α. Αντί όμως να ασχοληθεί με αυτό, σκέφτηκε ότι καλό είναι να χρησιμοποιήσει τον χρόνο του για να συστήσει στον Αμερικανό Πρόεδρο το πρότζεκτ του. Σημαντική σημείωση: το πρότζεκτ δεν είναι δικό του, είναι απλά τα σχέδια του Shabtai Hirshber, για τη διπλωματική του εργασία, με σκοπό να σχεδιάσει ένα αεροπλάνο που θα μπορεί να πετάξει το 2030.

Το iPlane που πρότεινε ο Kanye West στον Donald Trump είναι αληθινό

Προφανώς ο σχεδιαστής έμεινε έκπληκτος όταν είδε τη δουλειά του να συζητείται στον Λευκό Οίκο. Όχι, ο Kanye West δεν είχε φροντίσει να τον ενημερώσει, απλά ξεσήκωσε όπως είναι το πρότζεκτ και το παρουσίασε ως δικό του, προσθέτοντας μάλιστα μία λεπτομέρεια που δεν ισχύει: είπε στον Trump ότι το αεροπλάνο θα πετά με υδρογόνο, κάτι που ο Hirshber πιστεύει ότι δεν είναι δυνατό. Παρόλα αυτά σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον διάσημο ράπερ. Μάλλον, βέβαια, είναι πολύ αισιόδοξος και δεν κρατά κακίες.

Kanye West αεροπλάνο 2

Το όραμα του Hirshber σχεδιάστηκε με σκοπό να βοηθήσει τη σύγχρονη αεροναυπηγική και, κυρίως, να λύσει προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου σήμερα. Πώς όμως θα συνδυαστεί αυτό με τον όψιμο οπαδό του Donald Trump, Kanye West; Άλλωστε, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο πρώτος δεν έχει αποκαλέσει αυτές τις χώρες "χωματερές"; Είναι πάρα πολύ πιθανό η συνεργασία Hirshber-West να χαλάσει εξαιτίας αισθητικών διαφορών: τι θα κάνει ο σχεδιαστής όταν ο ράπερ του ζητήσει τα φτερά να είναι από ατόφιο χρυσάφι;

Από: Esquire 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 35 ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαν στις προκριματικές είτε με διαδικτυακή ψήφο είτε δια ζώσης περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλοι του κόμματος.

H Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

"Δεν είναι το χρώμα που με έπεισε, αλλά η στιγμή...".

Τι σημαίνει η επιλογή Μπελέρη για τις Ευρωεκλογές

Η επιλογή του πρωθυπουργού, η οποία χειροκροτήθηκε παρατεταμένα στην κεντρική αίθουσα του Ωδείου Αθηνών, περιέχει υψηλούς συμβολισμούς.

O Donald Trump αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια της δίκης του

"Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια" ή μήπως η δίκη ήταν τόσο βαρετή πια;

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πόσο κόστισε στο Ισραήλ να αμυνθεί απέναντι στο Ιράν

Ένας πρώην οικονομικός σύμβουλος των Δυνάμεων Άμυνας του Ισραήλ μιλά με αριθμούς, που μεταξύ μας, ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Γραφει Γιαννης Σπανος