Οι σκανδαλώδεις αποκαλύψεις για τον Kim Jong-Un

Κατάσκοποι είχαν "κάρφωσαν" στον πατέρα του τις κρυφές ερωτικές του συνήθειες του 36χρονου σήμερα δικτάτορα.

Αίσθηση προκαλούν οι "πιπεράτες" αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη ζωή του Βορειοκορεάτη δικτάτορα, μετά τη δεύτερη εξαφάνισή του που έχει πυροδοτήσει νέες θεωρίες συνωμοσίας. Διεθνή μέσα ενημέρωσης δημοσιοποιούν σκανδαλώδη στοιχεία για τη μαθητική ζωή του 36χρονου άντρα, ο οποίος έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Όπως αποκαλύπτεται, έφυγε από γνωστό οικοτροφείο της Ελβετίας, τη δεκαετία του '90, αφότου κατάσκοποι γνωστοποίησαν κρυφές ερωτικές του συνήθειες και συγκεκριμένα την αγάπη του για πορνογραφία με BDSM, δηλαδή με σαδομαζοχιστικές σεξουαλικές πράξεις.

Ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ιλ ζήτησε να επιστρέψει πίσω ο γιος του μετά την πληροφόρηση που έλαβε από κατασκόπους ότι στη σχολική του τσάντα βρέθηκε περιοδικό με περιεχόμενο σχετικό με BDSM.

Στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο ο Κιμ πήγαινε με τα τρία αδέρφια του, ενώ όλοι τους μαθήτευαν κάτω από ψεύτικες ταυτότητες ως παιδιά βορειοκορεάτη διπλωμάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Daily Star, όταν βρέθηκε το περιοδικό που "έκαψε" τον Κιμ τότε και τα τέσσερα παιδιά αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο Κιμ Γιονγκ Ιλ ανησυχούσε για την επιρροή των συμμαθητών, που προέρχονταν από τη Δύση, πάνω στα παιδιά του.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ο τωρινός βορειοκορεάτης ηγέτης διατηρεί μια αγάπη για την Ελβετία, ενώ όταν προσφέρει δώρα στους πολιτικούς του επιλέγει να είναι ελβετικά.

Από: thetoc.gr


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.