Οι γεύσεις παγωτού που κάνουν τα Χριστούγεννα να μοιάζουν μαγικά

Δοκιμάσαμε τα premium, limited edition παγωτά της Kayak, που δίνουν γκουρμέ νόημα στις ημέρες των γιορτών.

Γράφει: Esquire Editors 20 Δεκεμβρίου 2022

Για όσους έχουμε προπονημένους ουρανίσκους ή πολύ απλά και ωραία μας αρέσει να απολαμβάνουμε νέες, ιδιαίτερες, πολυτελείς και -πάνω απ' όλα- συναρπαστικές γεύσεις, δεν υπάρχει πιο μαγική εποχή από τη festive season: Τις πλέον υπέροχες μέρες του χρόνου, που ξεκινούν με τις πολλές ονομαστικές εορτές στις αρχές του Δεκεμβρίου, φτάνουν σε γιορτινό αποκορύφωμα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ενώ συνεχίζονται μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Είναι η εποχή που καλομαθαίνουμε τον εαυτό μας και όσους αγαπάμε με luxury γεύσεις, τις οποίες ενίοτε δεν έχουμε καν την ευκαιρία να τις χαρούμε μέσα στον χρόνο. Εν προκειμένω, φέτος ξεχωρίσαμε ήδη με διαφορά τη χριστουγεννιάτικη γκάμα των προϊόντων της premium παγωτοποιίας Kayak. Σε αυτή περιλαμβάνονται 3 limited edition παγωτά (σοκολάτα με Grand Marnier, κανέλα και sorbet σαμπάνια) και τα X-Mas Semifreddo treats σε 4 γεύσεις (salty caramel, choco lovers, raspberry και τσιχλόφουσκα).

Τα δοκιμάσαμε όλα (εννοείται) και έχουμε να σου πούμε δυο λόγια για το καθένα τους.

Η συνέχεια στο Gr.Askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026

Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.

Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες