Οι γεύσεις παγωτού που κάνουν τα Χριστούγεννα να μοιάζουν μαγικά

Δοκιμάσαμε τα premium, limited edition παγωτά της Kayak, που δίνουν γκουρμέ νόημα στις ημέρες των γιορτών.

Γράφει: Esquire Editors 20 Δεκεμβρίου 2022

Για όσους έχουμε προπονημένους ουρανίσκους ή πολύ απλά και ωραία μας αρέσει να απολαμβάνουμε νέες, ιδιαίτερες, πολυτελείς και -πάνω απ' όλα- συναρπαστικές γεύσεις, δεν υπάρχει πιο μαγική εποχή από τη festive season: Τις πλέον υπέροχες μέρες του χρόνου, που ξεκινούν με τις πολλές ονομαστικές εορτές στις αρχές του Δεκεμβρίου, φτάνουν σε γιορτινό αποκορύφωμα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ενώ συνεχίζονται μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Είναι η εποχή που καλομαθαίνουμε τον εαυτό μας και όσους αγαπάμε με luxury γεύσεις, τις οποίες ενίοτε δεν έχουμε καν την ευκαιρία να τις χαρούμε μέσα στον χρόνο. Εν προκειμένω, φέτος ξεχωρίσαμε ήδη με διαφορά τη χριστουγεννιάτικη γκάμα των προϊόντων της premium παγωτοποιίας Kayak. Σε αυτή περιλαμβάνονται 3 limited edition παγωτά (σοκολάτα με Grand Marnier, κανέλα και sorbet σαμπάνια) και τα X-Mas Semifreddo treats σε 4 γεύσεις (salty caramel, choco lovers, raspberry και τσιχλόφουσκα).

Τα δοκιμάσαμε όλα (εννοείται) και έχουμε να σου πούμε δυο λόγια για το καθένα τους.

Η συνέχεια στο Gr.Askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα