Οι παραγγελίες που θα αναβαθμίσουν το γιορτινό τραπέζι
Από μία κομψή βασιλόπιτα μέχρι μία συλλογή εκλεκτών ελληνικών κρασιών.
Για εσάς που αναζητάτε επιπλέον δόσεις απόλαυσης και κομψότητας στο γιορτινό τραπέζι - που θα θυμίσουν τις εξόδους στα αγαπημένα σας εστιατόρια - οι εκλεκτές δημιουργίες των chefs και pastry chefs καθώς και οι ξεχωριστές προτάσεις των σομελιέ σάς βοηθούν να δημιουργήσετε το τέλειο δείπνο.
Η βασιλόπιτα για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς
Ο chef Κρίτων Πουλής ετοιμάζει και τη φετινή χρονιά μια γευστική απόλαυση για να στολίσει το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς. Η πρωτότυπη βασιλόπιτα του Bon Bon - γεμάτη ελληνικά αρώματα και γαλλική φινέτσα - θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα της Αθήνας (Πετράκη 30, Σύνταγμα, τηλ. 210 3318703) μόνο με παραγγελίες και μέχρι τις 20/12. Το φετινό φλουρί, έμπνευση και κατασκευή από τον Γιάννη Σεργάκη, είναι ένας Φοίνιξ αναμνηστικός, για το καλό της χρονιάς - το πρώτο νόμισμα του ελληνικού κράτους. Η χρονολογία 2021 αναγράφεται στο φλουρί, σύμφωνα με την Ελληνική αρχαία αρίθμηση.
Χριστουγεννιάτικα γλυκά

Εντυπωσιακές ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων και συνθέσεων σας περιμένουν στο GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Εξερευνήστε τη σειρά αυθεντικών GB προϊόντων, μια αποκλειστική ποικιλία εγχώριων εδεσμάτων καθώς και τα διάσημα γλυκά που επιμελείται ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef Arnaud Larher και η ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ξενοδοχείου. Αυθεντικά macaron, χριστουγεννιάτικο κέικ, απολαυστικά μπισκότα καθώς και μια ποικιλία από κορμούς και γιορτινά γλυκά είναι διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας click away. Κάντε την παραγγελία σας online στο www.grandebretagnestore.com ή τηλεφωνικά στο 210-3330748 καθημερινά από τις 11:00 ως τις 20:00.
Fine dining στο σπίτι σας

Με το CTC resto at home το fine dining degustation menu του Αλέξανδρου Τσιοτίνη και της ομάδας του έρχεται στο σπίτι σας για το τραπέζι των Χριστουγέννων και / ή της Πρωτοχρονιάς. Το μενου είναι διαθέσιμο μόνο με προπαραγγελια στο info@ctc-restaurant.com και στο 210-7228812.
Τα κρασιά των γιορτών
Οι λάτρεις του κρασιού θα βρουν αρκετές, εξαιρετικές επιλογές στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Materia Prima για να ολοκληρώσουν τα γιορτινά μενού αλλά και να δωρίσουν σε αγαπημένα πρόσωπα. Μία από τις προτάσεις που ξεχωρίζουν είναι ένα box με έξι από τις πιο premium και δυσεύρετες Σαντορίνες. Τα κρασιά που περιλαμβάνει ξύλινο κουτί είναι: Σαντορίνη 2014 – Χατζηδάκης, Σαντορίνη 2014 Βαρέλι – Κτήμα Αργυρός, Αηδάνι 2014 – Σιγάλας, Σαντορίνη Grande Reserve 2014- Santo Wines, Πυρίτης 2015 – Καραμολέγκος και Plethora 2016 – Vassaltis.
Από: harpersbazaar.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑπό τους Πεύκους της Ρόδου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ένα εστιατόριο-διαμάντι σερβίρει για ένα βράδυ στη Γλυφάδα
Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.