Tasty Awards 2023: Πού πάμε για το καλύτερο street food της Αθήνας;
Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου στέκια για εκλεκτό φαγητό.
Υπάρχουν κάποια εστιατόρια που δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο dress code. Εστιατόρια που βρίσκουμε στο δρόμο μας, στα οποία μπορούμε να πάμε οποιαδήποτε στιγμή και να δοκιμάσουμε γεύσεις απλές και οικείες. Είναι η ώρα να τα ψηφίσουμε!
Μιλάμε βέβαια για τα εστιατόρια της κατηγορίας Street Food των Tasty Awards 23. Είναι όλα αυτά που μας έρχονται πρώτα στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε να πάμε κάπου να φάμε καλά και να είμαστε άνετα, να είμαστε ο εαυτός μας,. Στα μενού τους θα βρούμε πιάτα ελληνικά αλλά και από όλο τον κόσμο, γεύσεις μοναδικές που μπορούμε να απολαύσουμε και με τα χέρια. Φαλάφελ, πίτσες, ινδικά, tacos και bao, ή και σουβλάκια, το μενού πραγματικά δεν έχει τέλος...
Όλο και πιο συχνά πλέον, όλο και περισσότεροι από εμάς εκτιμούμε την απλότητα (και βέβαια την αυθεντικότητα) όχι μόνο στην κουζίνα αλλά σε ολόκληρο το ύφος και το στήσιμο ενός εστιατορίου. Εξάλλου προϋπόθεση για να καταφέρεις να δημιουργήσεις οτιδήποτε αυθεντικά και ουσιαστικά απλό είναι να γνωρίζεις πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις, ποια είναι τα υλικά με τα οποία θα δουλέψεις, ποια είναι η ατμόσφαιρα που θέλεις να δημιουργήσεις. Στην Αθήνα πια έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε πολλά καλά street food εστιατόρια.
Ανάμεσα σε αυτά καλούμαστε να ψηφίσουμε στα Tasty Awards 23 και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο!
Ψηφίζουμε εδώ!
ΧΟΡΗΓΟΙ TASTY AWARDS 23
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Από τους Πεύκους της Ρόδου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ένα εστιατόριο-διαμάντι σερβίρει για ένα βράδυ στη Γλυφάδα
Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.
Η επιστροφή στη γεύση: μια κουζίνα με ψυχή και υπογραφή
Στην καρδιά των ελληνικών βουνών, εκεί όπου η παράδοση έχει ακόμη φωνή και τα αρώματα της γης αφηγούνται ιστορίες, η γαστρονομία αποκτά υπόσταση μέσα από την ευαισθησία και την ακρίβεια δύο δημιουργών.
Οι 'Βερσαλλίες' έφεραν τη γεύση της μεσσηνιακής γης στην Αθήνα
Ο δεινός τροφοσυλλέκτης και μάστορας στην ανάδειξη της ατόφιας γεύσης με εύστοχους συνδυασμούς, ψησίματα στις φωτιές και τσουκάλια στον ξυλόφουρνο, Γιάννης Κούμανης, ήρθε με τα μπαγκάζια του γεμάτα στο Symposio at Ark.
Το καλύτερο πρωτεϊνούχο σνακ: Σπιτικό, φυσικό και με περισσότερη πρωτεΐνη από το γιαούρτι!
Ένα σνακ που δεν λιώνει στην τσάντα, δεν θέλει ψυγείο και έχει… πρωτεΐνη για δύο.
Από ένα τραπέζι στα paddocks της Formula 1, η Barilla μας θυμίζει τη γεύση του 'μαζί'
Ο σεφ που ένωσε την Formula 1 και η νέα ταινία της Barilla που μας θυμίζει τη γεύση του 'μαζί'.
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).