Delifish by Trizoni στην ανανεωμένη Αγορά Μοδιάνο
Η Αγορά Μοδιάνο υποδέχεται το νέο concept store στην new age ψαροφαγία: το πολυαναμενόμενο Delifish.
Μια νέα γαστρονομική πρόταση στο street food φέρνει ο Όμιλος TRIZONI με την είσοδό του στην Αγορά Μοδιάνο, με κινητήριες δυνάμεις το μεράκι και την εμπειρία 40 χρόνων επιτυχημένης πορείας. Η γευστική καινοτομία ακούει στο όνομα Delifish και αναπτύσσεται στην κάτω πλευρά της ξεχωριστής, σε αρχιτεκτονική ταυτότητα και σε ιστορική σημασία, Αγοράς Μοδιάνο, επί της οδού Βασ. Ηρακλείου 33. Ενταγμένη στο ξεκάθαρο concept της new age ψαροφαγίας, η αυθεντική προσέγγιση τόσο στις κλασικές εκδοχές των fish΄n chips όσο και σε πρωτοποριακές συνθέσεις fish burgers και tacos de pescado, δημιουργεί ένα γευστικό περίβλημα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης γεύσης στο κέντρο της πόλης, εντός της πιο ζωντανής γωνιάς της Αγοράς Μοδιάνο.
Το Delifish γεννιέται -όχι τυχαία- στην απαιτητική Θεσσαλονίκη, την πόλη που ήδη κατατάσσεται στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης, ενώ επίσης επιλέγει στρατηγικά την έλευσή του στην Αγορά Μοδιάνο, η οποία προσδιορίζει την έννοια της γαστρονομίας στην πόλη. Το Delifish φιλοδοξεί να αποτελέσει την healthy πλευρά του street food, μέσα από θαλασσινά και υλικά άριστης ποιότητας αλλά και γεύσεις που δεν
αποχωρίζονται ποτέ την πλούσια γευστική παράδοση του τόπου μας.

Εγγύηση γι΄αυτό αποτελεί ο δυναμισμός των brands "Trizoni” & "Αγοράς Μοδιάνο”, σε συνδυασμό με την εμπειρία της ομάδας του Trizoni όπως και τη διαχρονική εμπιστοσύνη των πελατών του
στην γνήσια και αυθεντική ψαροφαγία.

"Το νέο concept του Ομίλου μας, αναπτύσσεται με διάθεση να προσεγγίσουμε την υγιεινή διατροφή ψαροφαγίας και να εκπαιδεύσουμε τον καταναλωτή στο υγιεινό casual dining street food λανσάροντας -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- καινούργιες θαλασσινές γεύσεις και γαστρονομικές επιλογές. Στόχος μας είναι, εφόσον υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες, το concept ν΄αναπτυχθεί με τη δημιουργία 60 σημείων πανελλαδικά, ιδιόκτητων κατά 50% ενώ θα δώσουμε ευκαιρίες και σε νέους επιχειρηματίες να μπουν στην ομάδα μας, καλύπτοντας το υπόλοιπο 50% με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising)", υπογραμμίζει η διοίκηση της εταιρείας.

Το project Delifish άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, σε ένα χρονικό σημείο όπου γεννάται ταυτόχρονα η Νέα γευστική καινοτομία, στη Νέα εποχή της Αγοράς Μοδιάνο.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026
Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.
Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.