Delifish by Trizoni στην ανανεωμένη Αγορά Μοδιάνο

Η Αγορά Μοδιάνο υποδέχεται το νέο concept store στην new age ψαροφαγία: το πολυαναμενόμενο Delifish.

Γράφει: Esquire Editors 19 Σεπτεμβρίου 2023

Μια νέα γαστρονομική πρόταση στο street food φέρνει ο Όμιλος TRIZONI με την είσοδό του στην Αγορά Μοδιάνο, με κινητήριες δυνάμεις το μεράκι και την εμπειρία 40 χρόνων επιτυχημένης πορείας. Η γευστική καινοτομία ακούει στο όνομα Delifish και αναπτύσσεται στην κάτω πλευρά της ξεχωριστής, σε αρχιτεκτονική ταυτότητα και σε ιστορική σημασία, Αγοράς Μοδιάνο, επί της οδού Βασ. Ηρακλείου 33. Ενταγμένη στο ξεκάθαρο concept της new age ψαροφαγίας, η αυθεντική προσέγγιση τόσο στις κλασικές εκδοχές των fish΄n chips όσο και σε πρωτοποριακές συνθέσεις fish burgers και tacos de pescado, δημιουργεί ένα γευστικό περίβλημα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης γεύσης στο κέντρο της πόλης, εντός της πιο ζωντανής γωνιάς της Αγοράς Μοδιάνο.

Το Delifish γεννιέται -όχι τυχαία- στην απαιτητική Θεσσαλονίκη, την πόλη που ήδη κατατάσσεται στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης, ενώ επίσης επιλέγει στρατηγικά την έλευσή του στην Αγορά Μοδιάνο, η οποία προσδιορίζει την έννοια της γαστρονομίας στην πόλη. Το Delifish φιλοδοξεί να αποτελέσει την healthy πλευρά του street food, μέσα από θαλασσινά και υλικά άριστης ποιότητας αλλά και γεύσεις που δεν
αποχωρίζονται ποτέ την πλούσια γευστική παράδοση του τόπου μας.

Delifish by Trizoni στην ανανεωμένη Αγορά Μοδιάνο

Εγγύηση γι΄αυτό αποτελεί ο δυναμισμός των brands "Trizoni” & "Αγοράς Μοδιάνο”, σε συνδυασμό με την εμπειρία της ομάδας του Trizoni όπως και τη διαχρονική εμπιστοσύνη των πελατών του
στην γνήσια και αυθεντική ψαροφαγία.

Delifish

"Το νέο concept του Ομίλου μας, αναπτύσσεται με διάθεση να προσεγγίσουμε την υγιεινή διατροφή ψαροφαγίας και να εκπαιδεύσουμε τον καταναλωτή στο υγιεινό casual dining street food λανσάροντας -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- καινούργιες θαλασσινές γεύσεις και γαστρονομικές επιλογές. Στόχος μας είναι, εφόσον υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες, το concept ν΄αναπτυχθεί με τη δημιουργία 60 σημείων πανελλαδικά, ιδιόκτητων κατά 50% ενώ θα δώσουμε ευκαιρίες και σε νέους επιχειρηματίες να μπουν στην ομάδα μας, καλύπτοντας το υπόλοιπο 50% με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising)", υπογραμμίζει η διοίκηση της εταιρείας.
Delifish

Το project Delifish άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, σε ένα χρονικό σημείο όπου γεννάται ταυτόχρονα η Νέα γευστική καινοτομία, στη Νέα εποχή της Αγοράς Μοδιάνο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ιστορία της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής

Πρόσωπα, τάσεις, μαγαζιά και παράγοντες που συνέβαλαν ώστε σήμερα να τρώμε καλύτερα από ποτέ στα εστιατόρια της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Omurice, η εναλλακτική ιαπωνική ομελέτα

Το απόλυτο comfort food της Άπω Ανατολής, που συνδυάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πώς να μαγειρέψεις σολομό στο πλυντήριο (!) πιάτων

Μία πατέντα που παραδόξως δε σκαρφίστηκε έλληνας φοιτητής.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Όλοι μιλούν για το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά

Το νέο εστιατόριο του ταλαντούχου σεφ στο Παγκράτι έχει γίνει το talk of the town, απολύτως δικαιολογημένα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα ελληνικά εστιατόρια του οδηγού Michelin για το 2023

Νέες προσθήκες και σημαντικές γαστρονομικές σταθερές στην πρωτεύουσα από τον περίφημο γαστρονομικό οδηγό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πού πίνει και τρώει η Αθήνα κατά το πρώτο μισό του φθινοπώρου

Η updated λίστα με μπαρ, εστιατόρια και νόστιμα σποτ που απασχολούν Αθηναίους και επισκέπτες της πρωτεύουσας αυτό το διάστημα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας