
Delifish by Trizoni στην ανανεωμένη Αγορά Μοδιάνο
Η Αγορά Μοδιάνο υποδέχεται το νέο concept store στην new age ψαροφαγία: το πολυαναμενόμενο Delifish.

Μια νέα γαστρονομική πρόταση στο street food φέρνει ο Όμιλος TRIZONI με την είσοδό του στην Αγορά Μοδιάνο, με κινητήριες δυνάμεις το μεράκι και την εμπειρία 40 χρόνων επιτυχημένης πορείας. Η γευστική καινοτομία ακούει στο όνομα Delifish και αναπτύσσεται στην κάτω πλευρά της ξεχωριστής, σε αρχιτεκτονική ταυτότητα και σε ιστορική σημασία, Αγοράς Μοδιάνο, επί της οδού Βασ. Ηρακλείου 33. Ενταγμένη στο ξεκάθαρο concept της new age ψαροφαγίας, η αυθεντική προσέγγιση τόσο στις κλασικές εκδοχές των fish΄n chips όσο και σε πρωτοποριακές συνθέσεις fish burgers και tacos de pescado, δημιουργεί ένα γευστικό περίβλημα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης γεύσης στο κέντρο της πόλης, εντός της πιο ζωντανής γωνιάς της Αγοράς Μοδιάνο.
Το Delifish γεννιέται -όχι τυχαία- στην απαιτητική Θεσσαλονίκη, την πόλη που ήδη κατατάσσεται στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης, ενώ επίσης επιλέγει στρατηγικά την έλευσή του στην Αγορά Μοδιάνο, η οποία προσδιορίζει την έννοια της γαστρονομίας στην πόλη. Το Delifish φιλοδοξεί να αποτελέσει την healthy πλευρά του street food, μέσα από θαλασσινά και υλικά άριστης ποιότητας αλλά και γεύσεις που δεν
αποχωρίζονται ποτέ την πλούσια γευστική παράδοση του τόπου μας.

Εγγύηση γι΄αυτό αποτελεί ο δυναμισμός των brands "Trizoni” & "Αγοράς Μοδιάνο”, σε συνδυασμό με την εμπειρία της ομάδας του Trizoni όπως και τη διαχρονική εμπιστοσύνη των πελατών του
στην γνήσια και αυθεντική ψαροφαγία.

"Το νέο concept του Ομίλου μας, αναπτύσσεται με διάθεση να προσεγγίσουμε την υγιεινή διατροφή ψαροφαγίας και να εκπαιδεύσουμε τον καταναλωτή στο υγιεινό casual dining street food λανσάροντας -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- καινούργιες θαλασσινές γεύσεις και γαστρονομικές επιλογές. Στόχος μας είναι, εφόσον υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες, το concept ν΄αναπτυχθεί με τη δημιουργία 60 σημείων πανελλαδικά, ιδιόκτητων κατά 50% ενώ θα δώσουμε ευκαιρίες και σε νέους επιχειρηματίες να μπουν στην ομάδα μας, καλύπτοντας το υπόλοιπο 50% με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising)", υπογραμμίζει η διοίκηση της εταιρείας.

Το project Delifish άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, σε ένα χρονικό σημείο όπου γεννάται ταυτόχρονα η Νέα γευστική καινοτομία, στη Νέα εποχή της Αγοράς Μοδιάνο.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα