Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Novotel Athenes | Μία γιορτή value for money πολυτέλειας

Στον πυρήνα της Αθήνας, το ιστορικό ξενοδοχείο παρουσιάζει (και) φέτος δύο ξεχωριστές gala βραδιές με εκλεκτές γεύσεις και ειδικά σχεδιασμένα μενού.

Υπάρχουν ορισμένες παραδόσεις που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν χάνουν την αίγλη τους. Σαν ο χρόνος να μην τις φθείρει, αλλά μέσα από στοχευμένες ενέσεις ανανέωσης, φρεσκάρουν το πρόσωπό τους χωρίς να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα τους. Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς και τα δείπνα που τα συνοδεύουν ανήμερα, συγκαταλέγονται ανάμεσα σε αυτές τις ιεροτελεστίες. Όπως, και το Novotel Athenes - μία από τις πιο διαχρονικές και σταθερές στην αλλαγή των δεκαετιών ξενοδοχειακή διεύθυνση της πρωτεύουσας.

Φέτος, το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στον πυρήνα της Αθήνας, διακοσμεί τη NOVagora του – το προσεγμένο του εστιατόριο με τον ολάνθιστο κήπο – με εορταστική διάθεση και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και την πρώτη ημέρα του χρόνου με ζωντανή μουσική, ευφυείς γαστρονομικές προτάσεις και δύο ειδικά σχεδιασμένα μενού διά χειρός Αντώνη Πεχλιβανάκη (chef του ξενοδοχείου) και της ομάδας του για όσους επιλέξουν να περάσουν την καρδιά των εορτών μαζί τους.

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα