Πώς τυλίγεται σωστά η τορτίγια

Οι δύο ενναλακτικοί τρόπο τυλίγματος για να απολαύσεις την τορτίγια όπως πρέπει.

Γράφει: Esquire Editors 01 Ιανουαρίου 2022

Οι τορτίγιες αποτελούν μια ιδανική λύση για ένα νόστιμο και υγιεινό, μικρό γεύμα αλλά και έναν τέλειο τρόπο για να 'κλείσεις' κάπου όλα τα αγαπημένα σου υλικά. Πολλές φορές, βέβαια, το πρόβλημα είναι ότι το τύλιγμα που κάνεις δεν είναι το κατάλληλο για να κρατήσει δεμένη τη γέμιση μέσα στο wrap, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να την απολαύσεις απόλυτα, καθώς τα υλικά φεύγουν όσο εσύ τρως. Για να δώσεις ένα τέλος σε αυτή τη δυσκολία, μπορείς να υιοθετήσεις έναν από τους δύο πολύ εύκολους τρόπους τυλίγματος που θα βρεις παρακάτω και θα σου επιτρέψουν να διπλώσεις την τορτίγια σου τέλεια και σωστά. 

Η συνέχεια στο Shape.gr

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο Matzenta απολαμβάνεις την αυθεντική ιεροτελεστία του μεξικανικού φούρνου Barbacoa

Από την πολιτεία Hidalgo μέχρι τα Χανιά της Κρήτης μία ιστορία της κουζίνας των Μεξικανών γεμίζει το τραπέζι μας με την πιο αυθεντικά παραδοσιακή γαστρονομική τεχνική.

Η Λίνδος της Ρόδου μέσα από πέντε πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η Λίνδος είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός.

Ο Γκίκας Ξενάκης δημιουργεί με φόντο την Καλντέρα

Στο εστιατόριο Ombra του πανέμορφου boutique hotel Esperas Santorini γευόμαστε signature πιάτα του Γκίκα Ξενάκη με θέα το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο.

Το Sailinn κάνει νοστιμότερη την Λευκάδα

Το beach club & restaurant στο Νυδρί βάζει ρότα για τις γαστρονομικές θάλασσες της Μεσογείου, υπό την επιμέλεια της Rolling Stove.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Κάτι νόστιμο μαγειρεύουν Γιάννης Κιόρογλου και Αλέξανδρος Τσιοτίνης στην Πάρο

Μία άλλη γεύση της δημοφιλούς Κυκλάδας μέσα από τα μενού των δύο σημαντικών σεφ σε "Parostia" και "Mr. E".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο Γιάννης Λουκάκος κάνει νοστιμότερο το Πόρτο Χέλι

Ο δημοφιλής σεφ σχεδιάζει μοναδικά μενού για τα Riviera στο AKS Porto Heli και Porfyra στο AKS Hinitsa Bay.

Γραφει Μπαμπης Δουκας