Sofia Carson, έχεις την προσοχή μας

Μερικά πράγματα για την εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια του Purple Hearts στο Netflix.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 07 Σεπτεμβρίου 2022

Η Sofia Carson στα 29 της βλέπει τον κόσμο να μιλάει για αυτήν και ήδη έχει γυρίσει τις τηλεοπτικές πλατφόρμες, σημειώνοντας παντού επιτυχίες. Ηθοποιός και τραγουδίστρια εναλλάσσει τους ρόλους αναλόγως την περίσταση, ενώ εκτός από το ταλέντο της και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της την τοποθετεί στη λίστα με τα πολλά υποσχόμενα νέα πρόσωπα του Χόλιγουντ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Carson (@sofiacarson)

Από guest στο Disney Channel στο Top 10 του Netflix

Η Sofia Carson έγινε διάσημη αφού υποδύθηκε την Evie, την κόρη της Evil Queen στην ταινία Descendants του Disney Channel για να επαναλάβει στην πορεία τον επιτυχημένο ρόλο της για τις ταινίες Descendants 2 και Descendants 3. Πιο πριν είχε αγαπηθεί ως guest στη σειρά Austin & Ally της ίδιας πλατφόρμας, ενώ έχει προχωρήσει στην κυκλοφορία των δικών της τραγουδιών, χωρίς αυτό να αφήσει πίσω τις επιτυχίες της στην ηθοποιία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Carson (@sofiacarson)

Η Sofia μιλά τρεις γλώσσες - άπταιστα αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά. Οι γονείς της μετακόμισαν από την Κολομβία στη Φλόριντα. Δηλαδή έμαθε αγγλικά στο σχολείο και ισπανικά στο σπίτι, όπως επίσης επισκεπτόταν τακτικά την οικογένειά της στην Κολομβία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Carson (@sofiacarson)

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Descendants δήλωνε πανευτυχής που της δόθηκε η ευκαιρία να υποδυθεί τον ρόλο μιας πριγκίπισσας της Disney, λέγοντας χαρακτηριστικά "Την πρώτη μέρα στα γυρίσματα γυρίζαμε το εναρκτήριο νούμερο, το 'Rotten to the Core'. Η μαμά μου ήρθε αεροπορικώς και θυμάμαι ότι είχα τις μεγαλύτερες πεταλούδες στο στομάχι μου, αλλά ήταν μαγικό. Όσο και αν η ταινία είναι ένα παραμύθι, ακόμα και τα γυρίσματα της έμοιαζαν με παραμύθι". Ήταν μόλις 22 ετών.

> Διάβασε ακόμη: Μια ματιά στο Instagram των κοριτσιών του The Rings of Power

Έκτοτε, συνέχισε να εμφανίζεται σε ταινίες όπως οι Adventures in Babysitting, Tini: Η ταινία και A Cinderella Story: If the Shoe Fits, στη δραματική σειρά Pretty Little Liars του Freeform: The Perfectionists, Feel the Beat και πιο πρόσφατα, στην ταινία του Netflix, Purple Hearts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Carson (@sofiacarson)

Η Sofia είναι επίσης ώριμη πια στη μουσική βιομηχανία: Πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο τραγούδι το 2015 με το soundtrack άλμπουμ Descendants και κυκλοφόρησε το single Rotten to the Core την ίδια χρονιά. Αφού υπέγραψε συμβόλαιο με τη Hollywood Records, κυκλοφόρησε στη συνέχεια το single Love Is the Name το 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Carson (@sofiacarson)

To Purple Hearts που είδαμε να προστίθεται πρόσφατα στο περιεχόμενο του Netflix ήταν αυτό που έκανε την Carson γνωστή παντού. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα του Netflix παγκοσμίως σε θεάσεις και έχει να κάνει με μια ιστορία αγάπης και αποδοχής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Carson (@sofiacarson)

"Θέλαμε οπωσδήποτε να αναδείξουμε τη διχοτομία μεταξύ των δύο χαρακτήρων και τις απίστευτα διαφορετικές πολιτικές τους απόψεις, χωρίς να πάρουμε καμία πλευρά", είπε η 29χρονη Carson στο The Hollywood Reporter. "Βλέπουν ο ένας τον άλλον με συμπόνια και ενσυναίσθηση. Πείτε το αισιόδοξο, αλλά αυτή είναι η ιστορία που θέλαμε να πούμε, ότι αν οδηγείς με αγάπη, η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει με τρόπους που μπορεί να είναι αρκετά ισχυροί". Το τραγούδι της ταινίας ήταν επίσης δικό της. 

H Cassie στο ρομαντικό δράμα Purple Hearts του Netflix, ανέφερε επίσης ότι "Οι στρατιωτικές οικογένειες είναι τόσο βαθιά συνδεδεμένες με αυτή την ταινία, αλλά φαίνεται ότι έχει μιλήσει και στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό το μήνυμα του "γυρίστε σπίτι" - παρόλο που στην ταινία μας αφορά συγκεκριμένα τον Luke που επιστρέφει από τον πόλεμο στην Cassie - μπορεί να συνδεθεί με τόσα πολλά πράγματα.

> Διάβασε ακόμη: Οι ταινίες του Netflix για τον Σεπτέμβριο

Βλέπεις τόσα πολλά TikToks με ανθρώπους που μετατρέπουν αυτό το τραγούδι και αυτό το μήνυμα σε επανένωση με την αγάπη σου ή με την οικογένειά σου. Αλλά νομίζω ότι αυτό το μήνυμα έχει γίνει πολύ πιο οικουμενικό από την ιστορία της ταινίας μας."
 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου