Renata Notni, ένας έρωτας made in Mexico

5 πράγματα για την πρωταγωνίστρια του "Μην τα ρίχνεις στο κάρμα" του Netflix.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 09 Σεπτεμβρίου 2022

Η Renata Notni μπορεί να έγινε φέτος γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο, όμως στην πατρίδα της είναι ήδη σταρ. Η 27χρονη πρωταγωνίστρια στη σειρά του Netflix "Μην τα Ρίχνεις στο Κάρμα" φαίνεται ότι είναι γεννημένη πρωταγωνίστρια και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μεξικάνικου σινεμά.

Renata Notni, ένας έρωτας made in MexicoNetflix

Ας δούμε 5 στοιχεία που την μετέτρεψαν σε σταρ από τόσο νωρίς στην καριέρα της, εκτός φυσικά από την αψεγάδιαστη ομορφιά της. 

Είναι... παλιά στο χώρο

Η Renata Notni μπορεί να είναι μόλις 27 όμως μετρά μια πορεία 16 χρόνων στην υποκριτική. Ναι, καλά διάβασες. Από το 2006 η Notni συμμετείχε σε διάφορα μεξικανικά σίριαλ κάνοντας αρχικά το παιδί και όσο ωρίμαζε, τόσο μεγάλωναν και οι ρόλοι της. Πάντως από το 2006 και έπειτα δεν έμεινε καμία χρονιά χωρίς τηλεοπτική συμμετοχή και αυτό σίγουρα κάτι σημαίνει.

Η απίθανη δημοτικότητα στο Instagram

Το Instagram της ξεπερνά τους 5 εκατομμύρια followers κάτι που μαρτυρά τη δημοφιλία της στο Μεξικό και όχι μόνο.

Με μια γρήγορη ματιά βρήκαμε αρκετούς λόγους για να την ακολουθήσουμε και εμείς. Φυσικά, το πρόσφατο ταξίδι της στην Μύκονο, είναι ένας από αυτούς.

Έτοιμη για διεθνή καριέρα

Αν και έχει μεγαλώσει και ζήσει όλα τα χρόνια της ζωής της στο Μεξικό, η Notni μιλά άπταιστα αγγλικά και δεν αποκλείεται τα αμέσως επόμενα χρόνια να τη δούμε να εμφανίζεται σε κάποια διεθνή παραγωγή. Μετά το Netflix άλλωστε έρχεται η συμμετοχή της στον Zorro του Amazon Prime.

Η σχέση

Είναι η σύντροφος του επίσης ηθοποιού και τραγουδιστή Diego Boneta. Ο 31χρονος μεγάλωσε ανάμεσα σε Μεξικό και ΗΠΑ και έχει ξεκινήσει ήδη τη διεθνή καριέρα με συμμετοχές στο Terminator: Dark Fate και στο Pelé: Birth of a Legend.

 

> Διάβασε ακόμη: Sofia Carson, έχεις την προσοχή μας

Η ταινία "Μην τα Ρίχνεις στο Κάρμα"

Σε σκηνοθεσία της Elisa Miller και βασισμένο στη σειρά βιβλίων No culpes al karma της Laura Norton, το "Μην τα Ρίχνεις στο Κάρμα" είναι μια πρωτότυπη, μεξικάνικη ρομαντική κωμωδία του Netflix. Η Sara είναι μια απογοητευμένη σχεδιάστρια μόδας που κατηγορεί το κάρμα για την κακή της τύχη.

Το υποθέτει μετά από μια ακούσια κατάρα από την όμορφη και επιτυχημένη αδερφή της Lucy κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας. Καθώς παλεύει να διατηρήσει την επιχείρησή της με σουβενίρ στη Μέριντα, χάνει τις ισορροπίες της όταν ο Aarón, ο πρώην συναρπαστικός και καλύτερος φίλος της και τώρα ένας σούπερ διάσημος μουσικός επιστρέφει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου