Isabelle Fuhrman, A Woman We Love

Το κοριτσάκι των θρίλερ που εξελίχθηκε σε συμπαθή ηθοποιό, μόλις έγινε 27 Φεβρουαρίων.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 25 Φεβρουαρίου 2024

Κάθε φορά που κάποιος προφέρει το όνομα Isabelle Fuhrman και εσύ είσαι μπροστά, δε μπορείς να μην παραδεχθείς ότι ακούγεται εξαιρετικά εύηχο, με τη δυναμική του ρω στο επώνυμο να ισορροπεί τον ρομαντισμό του μικρού της. Η συμπαθής αρτίστα που γεννήθηκε στην Ουάσινγκτον σαν σήμερα, στις 25 Φεβρουαρίου του 1997, έχει εβραϊκές ρίζες και η μητέρα της -δημοσιογράφος, ακτιβίστρια ευζωίας και ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας με vegan σούπες- κατάγεται από τη Μολδαβία. Αλλά ας δούμε πιο αναλυτικά την πορεία της μέχρι σήμερα, έτσι, για να της πούμε με τον δικό μας τρόπο χρόνια πολλά.

Θρίλερ, θρίλερ, θρίλερ

Την καριέρα της την ξεκίνησε σε ηλικία επτά ετών, όταν άρχισε να παίζει σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές και περισσότερες ταινίες (κατά κόρον, σε θρίλερ). Πέρασμα στα πρώτα της βήματα έκανε και από τον χώρο των διαφημιστικών, πρωταγωνιστώντας, μάλιστα, σε ένα για την Pizza Hut.

Σε κάθε περίπτωση, το grande κινηματογραφικό της ντεμπούτο το έκανε με τη συμμετοχή της στο Hounddog το 2007, ενώ την επόμενη χρονιά έκανε ακόμα περισσότερο κόσμο να την προσέξει χάρη στις ερμηνείες της σε ένα επεισόδιο του Ghost Whisperer και στην ταινία Orphan

Mετά από μια σειρά από ενδιαφέρουσες, λένε κάποιοι που δεν συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους, ερμηνείες (όπως αυτή που επιφύλαξε στον ρόλο της Clove του The Hunger Games, το 2012), πρωταγωνίστησε στο prequel του Orphan, το Orphan: First Kill, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022. Στη συνέχεια, συμμετείχε, στα Sheroes και Unit 234.

Σε κάθε περίπτωση, της ευχόμαστε χρόνια πολλά και είμαστε σίγουροι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα συνεχίσει να μας απασχολεί στο μέλλον.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου