Ζωή Ασουμανάκη, η πιο ωραία Ευρωπαία για το 2023 πάει Survivor

Με αφορμή την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης, ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 19 Ιανουαρίου 2024

Η Ζωή Ασουμανάκη, μία από τις 15 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο -τουλάχιστον για το 2023-, μόλις μπήκε στο Survivor. Ω ναι, η πιο ωραία Ευρωπαία ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο και πλέον, είναι και επίσημα παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης. 

Η 23χρονη εντυπωσιακή κοπέλα που θα δούμε τις επόμενες ημέρες από τους δέκτες μας, μεγάλωσε μέχρι τα 13 της χρόνια στο Ρέθυμνο, τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα ενώ επέστρεψε στην Κρήτη για σπουδές. Η Μις Ελλάς 2022 και εκπρόσωπος του διεθνή διαγωνισμόού Miss International 2023 έχει μία μεσογειακή ομορφιά που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Η κρητικιά καλλονή, που ήταν η μοναδική Ευρωπαία της λίστας με τις 15 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, έχει σπουδάσει διατροφολογία ωστόσο οι πασαρέλες, ήταν αυτές που την κέρδισαν. 

Συνηθισμένη στους διαγωνισμούς και στον ανταγωνισμό, η Ζωή Ασουμανάκη έρχεται τώρα να δοκιμάσει την τύχη της στους στίβους μάχης του Survivor. Για να δούμε, θα αντέξει τις αντιξοότητες του παιχνιδιού; 

Η ίδια πάντως, φαίνεται πως δεν έχει δώσει λίγες μάχες στη ζωή της. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η 23χρονη κοπέλα έχει μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την αλωπεκία, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τον χωρισμό των γονιών της αλλά και το bullying που δεχόταν στο σχολείο. 

Κάτι μας λέει πως η Ζωή Ασουμανάκη δε θα μας απογοητεύσει. Για την ακρίβεια, πιστεύουμε ότι η εντυπωσιακή Κρητικοπούλα πρόκειται να μπει στους στίβους μάχης πιο έτοιμη και αποφασισμένη από ποτέ. Έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους. Γιατί... γιατί να μην κερδίσει έναν ακόμη τίτλο, αυτόν της Survivor

Μεγάλο φλεξ πάντως, να είσαι μία από τις 15 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο και Survivor "με τη βούλα".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου