Στο μεταξύ, ο Elon Musk ήρθε Μύκονο για διακοπές

Ο ιδρυτής της Tesla βρίσκεται από χθες στη Μύκονο για διακοπές.

Γράφει: Esquire Editors 17 Ιουλίου 2022

Κάθε χρόνο το νησί των Ανέμων αποτελεί πόλο έλξης για διασημότητες οι οποίοι το επισκέπτονται προκειμένου να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Φέτος, ήταν η σειρά του μεγιστάνα Elon Musk να επισκεφθεί την Μύκονο.

Ο ισχυρός άνδρας της Tesla και της SpaceX βρίσκεται από χθες Σάββατο στο δημοφιλές νησί των Κυκλάδων στο οποίο θα παραμείνει για λίγες ημέρες. Η δημοσιογράφος Ιωάννα Δεμέντη ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter μία φωτογραφία του δισεκατομμυριούχου, την ώρα που εκείνος βρισκόταν πάνω σε ένα σκάφος, το οποίο ωστόσο, δεν είναι δικό του.

Σημειώνεται πως ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με περιουσία 269 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε πρόσφατα πως δεν έχει δικό του σκάφος, αλλά ούτε καν δικό του σπίτι και κοιμάται... περιστασιακά σε σπίτια φίλων του.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Musk μένει σε κάποια βίλα στη Μύκονο ή σε θαλαμηγό που έχει νοικιάσει.

Το tweet για τη... NASA

Υπενθυμίζεται πως ο Elon Musk την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε πάλι στο προσκήνιο λόγω ενός tweet που δημοσίευσε με σκοπό να... τρολάρει τη NASA και το τηλεσκόπιο James Webb.

Ο Elon Musk λοιπόν, κοινοποίησε μια φωτογραφία- από τις πολλές που έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο- στην οποία αναγράφεται: "Καλή προσπάθεια, NASA".

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν είχε κάνει άλλο tweet εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του για το τηλεσκόπιο της NASA. "Ενθουσιασμένος για τις δυνατότητες του τηλεσκοπίου James Webb της NASA", είχε γράψει την Τετάρτη.

 

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

H νέα αισθητική της αρρενωπότητας

Ο Dr. Simon Ourian, ο δερματολόγος των stars του Hollywood, μιλά στο Esquire Greece για το σύγχρονο ανδρικό grooming, την αναγεννητική ιατρική και τη διακριτική επιστήμη του να δείχνεις καλύτερος.

Τι να φας πριν την πρωινή γυμναστική

Σου δίνουμε μερικές ιδέες για ελαφρύ πρωινό, που δίνει ενέργεια και βελτιώνει την απόδοση στην προπόνηση.

Τι μας έμαθε ο Rocky Balboa για τη ζωή

Μαθήματα επιμονής, αντοχής και αυτοπεποίθησης που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες.

Αικατερίνη Κουτλή: Η πρωταθλήτρια στίβου και μέλος των adidas Runners Athens στο εξώφυλλο του Shape

Η Αικατερίνη Κουτλή ποζάρει με τα αγαπημένα της adidas items λίγο πριν τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Τι πρέπει να προσέξεις μετά το πρώτο τατουάζ

Δεν είναι μόνο το σχέδιο και η εμπειρία. Κομμάτι της είναι και η περιποίηση και πόσο μάλλον όταν αφορά την υγεία σου.

Αυτά είναι τα οφέλη του αυνανισμού-υπάρχουν και είναι πολλά

Ο αυνανισμός είναι φυσιολογικό κομμάτι της σεξουαλικής ζωής και μπορεί να μειώσει το άγχος, να βελτιώσει τον ύπνο και τη διάθεση.

Γραφει Πωλινα Φραγκου