To Time επέλεξε τα 100 ανερχόμενα αστέρια του πλανήτη
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το περιοδικό Time ξεχωρίζει τα Next Big Things.
Το περιοδικό Time δημοσίευσε την ετήσια λίστα "Time 100 Next" για το 2022 με "100 ανερχόμενους αστέρες από διάφορους τομείς και από όλον τον κόσμο".
Η λίστα είναι χωρισμένη σε Καλλιτέχνες, Φαινόμενα, Καινοτόμους, Ηγέτες και Υπέρμαχους.
Για καθεμία από τις προσωπικότητες που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα υπάρχει ξεχωριστό κείμενο που γράφουν φίλοι ή γνωστοί τους, ως είθισται στις λίστες του Time.
Στην κορυφή της λίστας με τους Καλλιτέχνες βρίσκεται η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, SZA, την οποία η συνάδελφός της Lizzo χαρακτηρίζει ως "μία από τις σημαντικότερες τραγουδοποιούς και τραγουδίστριες όλων των εποχών". "Η αυθεντικότητα στην τέχνη της -ο τρόπος που μπορεί να αφηγηθεί την ιστορία της και ο τρόπος που χρησιμοποιεί τη μελωδία- είναι εξαιρετική", γράφει.
Η ηθοποιός των σειρών "Euphoria" και "White Lotus", Sydney Sweeney, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας Φαινόμενα και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Keke Palmer πρώτη στη λίστα των Καινοτόμων.
Η συνέχεια στο WomanToc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
10 ρήσεις του Επίκτητου για να γίνεις καλύτερος
Ένας από τους σημαντικότερους εκφραστές του Στωικισμού, μπορεί να επηρεάσει την ζωή σου θετικα μέχρι σήμερα.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΠώς δεν θα έχεις στη ζωή σου ποτέ τοξικούς ανθρώπους
Γιατί το να λες "φτάνει" είναι η πιο ώριμη απόφαση που θα πάρεις.
Γραφει Πωλινα ΦραγκουΚάθε άντρας πρέπει να υιοθετήσει αυτή τη σοκ-συνήθεια στη ζωή του
Μια συνήθεια που στην αρχή θα μισήσεις, αλλά μπορεί να γίνει το πιο δυνατό ξεκίνημα της μέρας σου.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΟι άντρες δεν είναι μόνοι επειδή δεν προσπαθούν, αλλά επειδή προσπαθούν λάθος
Ή μοναξιά στους άντρες είναι και επίσημα ανησυχητικό φαινόμενο. Το θέμα όμως είναι πως το χειρίζονται και οι ίδιοι.
Γραφει Πωλινα ΦραγκουΤο "ωραίος τύπος" δεν είναι αρκετό και δεν ήταν ποτέ
Γιατί η ευγένεια και η καλή πρόθεση δεν αρκούν για να ξεχωρίσεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΗ συνήθεια που κάθε άντρας πρέπει να κάνει το πρωί
Πέντε λεπτά διαλογισμού αρκούν για να αυξήσεις ενέργεια, συγκέντρωση και έλεγχο της μέρας σου.
Γραφει Νικη Κοντομηνα