BP Super Unleaded 98: Η νέα βενζίνη με τεχνολογία ACTIVE της BP

Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα του αυτοκινήτου σου.

Γράφει: Esquire Editors 30 Σεπτεμβρίου 2020

Τι είναι αυτό που ψάχνει κανείς σήμερα από τα καύσιμα του αυτοκινήτου του; Πρώτα και κύρια, κορυφαία ποιότητα, ενώ από εκεί και πέρα πρωταρχικά ζητούμενα παραμένουν η κορυφαία τεχνολογία σε κάθε σταγόνα καυσίμου που να διασφαλίζει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα σε βάθος χρόνου, οικονομία σε κάθε γέμισμα, αλλά και υψηλό δείκτη προστασίας απέναντι στο μεγαλύτερο εχθρό για κάθε κινητήρια μονάδα: τις βλαβερές επικαθίσεις σε ζωτικά της μέρη. Την απάντηση σε όλα τα παραπάνω έρχεται να δώσει σήμερα με τον πλέον πειστικό τρόπο η νέα, προηγμένη βενζίνη Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE της BP.

BP Super Unleaded 98: Η νέα βενζίνη με τεχνολογία ACTIVE της BP

Τα κοινά καύσιμα* μπορεί να προκαλέσουν την συγκέντρωση καταλοίπων στα "σωθικά του κινητήρα, φαινόμενο που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Όπως για παράδειγμα μεγαλύτερη κατανάλωση, μειωμένη απόδοση, εκτεταμένες φθορές, αλλά και λιγότερο ομαλή λειτουργία. Σε όλα αυτά τα ζητήματα η BP έρχεται σήμερα να δώσει απτές και βιώσιμες λύσεις με τη νέα, προηγμένη βενζίνη Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE.

bp

Η τελευταία, χάρη στα εκατομμύρια ενεργά μόρια της βενζίνης, τα οποία προσκολλώνται στα κατάλοιπα του κινητήρα, διασφαλίζει την απομάκρυνση τους από ζωτικά μέρη του κινητήρα. Την ίδια στιγμή, τα συγκεκριμένα μόρια έχουν την ιδιότητα να καλύπτουν τα καθαρισμένα επιμέρους τμήματα του κινητήρα δημιουργώντας ένα στρώμα που αποτρέπει στο μέλλον την στερεοποίηση των καταλοίπων.

bp

Με τη συνεχή χρήση της νέας βενζίνης BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE,o κινητήρας του αυτοκινήτου παραμένει έτσι σαν καινούργιος συμβάλλοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση χρημάτων, χάρη στα περισσότερα χιλιόμετρα που μπορεί να προσφέρει ανά γέμισμα. Και όχι μόνο, μιας και ένας υγιής κινητήρας σημαίνει συγχρόνως και λιγότερες, μη προγραμματισμένες επισκέψεις στο συνεργείο.

Η νέα βενζίνη Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE της BP είναι σε θέση να χαρίσει το χαμόγελο στα χείλη κάθε οδηγού. Είτε αυτός κινείται μέσα στην πόλη για τις καθημερινές μεταφορικές του ανάγκες, είτε ταξιδεύει μαζί με την οικογένεια ή τους αγαπημένους φίλους του στον αυτοκινητόδρομο για μια ακόμα απόδραση από το κλεινόν άστυ. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιτύχει η BP με τη νέα βενζίνη Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE.

bp

*Κοινά καύσιμα είναι τα καύσιμα χωρίς πρόσθετα τα οποία πληρούν μόνο τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΝ 228 και ΕΝ 590 για τη βενζίνη και το πετρέλαιο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr