To εντυπωσιακό Range Rover 5ης γενιάς είναι εδώ

Το αυτοκίνητο-σύμβολο είναι ό,τι πιο υπερσύγχρονο κυκλοφορεί στους δρόμους.

Με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο παρουσιάστηκε στην Ελλάδα το εντυπωσιακό Range Rover 5ης γενιάς. Η εμπειρία που έζησαν όσοι βρέθηκαν στην αποκάλυψη του αυτοκινήτου – συμβόλου, του νέου Range Rover ήταν ξεχωριστή. Με τη συμβολή της IFI Architectural Lighting Design οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να "ζήσουν" το νέο Range Rover σαν να βρίσκονται στο δρόμο, μέρα-νύχτα, υπό οιαδήποτε συνθήκη.

Οι ειδικοί της IFI, μετά από εντατική μελέτη, τοποθέτησαν γύρω από το νέο Range Rover, ειδικά και υπερσύγχρονα συστήματα φωτισμού. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Όσοι βρέθηκαν στη θέση του οδηγού ένιωθαν μέσα σε μόλις ένα λεπτό πως βρίσκονταν σε διαφορετικές ζώνες ώρας (πρωί, ηλιοβασίλεμα, βράδυ με έναστρο ουρανό) και παράλληλα υπό διαφορετικές οδηγικές καταστάσεις (πέρασμα μέσα από τούνελ, κίνηση με χαμηλή και υψηλή ταχύτητα). 

To εντυπωσιακό Range Rover 5ης γενιάς είναι εδώ

Η παρουσίαση

Το event είχε στο επίκεντρο το νέο Range Rover. Mε τη βοήθεια της τεχνολογίας και του σωστού σχεδιασμού φωτισμού η IFI Architectural Lighting Design έφερε στο προσκήνιο και τον ίδιο τον οδηγό, τον κάτοχο του αυτοκινήτου, και πως ο ίδιος αισθάνεται μέσα σε αυτό.

"Το φως έχει την ικανότητα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αρχιτεκτονική και τον χώρο γενικότερα. Στόχος μας μέσα από αυτό το event ήταν να δώσουμε σε αυτόν που αγαπά τα Range Rover να τα ζήσει κάτω από κάθε συνθήκη και να του προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία", τόνισε ο κ. Γιώργος Αναγνωστάκης, Creative Director της IFI Architectural Lighting Design.

Range Rover

Η IFI παρέχει καινοτόμες λύσεις φωτισμού που εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου, ενώ παράλληλα σέβονται ιδιαίτερα τον προϋπολογισμό, την αειφορία και την αρχιτεκτονική σύλληψη.

H IFI ξεκίνησε πριν 33 χρόνια ως το πρώτο studio μελέτης φωτισμού στην Ελλάδα με στόχο να δώσει μια μοναδικότητα σε ιδιαίτερα σύνθετα έργα φωτισμού.

"Η μελέτη φωτισμού αποτελεί για εμάς στην IFI ένα αναπόσπαστο τμήμα του αρχιτεκτονικού οράματος" επισημαίνει ο κ. Αναγνωστάκης.

Range Rover

Σήμερα, η IFI έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία μελέτης φωτισμού με διεθνώς αναγνωρισμένο και υψηλό κύρος. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό και ευρύ portfolio έργων διαφορετικής κλίμακας (ξενοδοχεία και εστιατόρια πολυτελείας, χώρους καταστημάτων, αρχιτεκτονική τοπίου και μοναδικές κατοικίες κ.ά.), τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.