Να πώς βάφεται η πιο μαύρη Porsche 911 στον κόσμο

Το Musou Black είναι το πιο σκοτεινό μαύρο υδροδιαλυτό χρώμα και ένας βελτιωτής στην Ιαπωνία, έβαψε με αυτό μια Porsche 911 για να την μετατρέψει σε ένα κανονικό stealth.

Γράφει: TopGear 07 Ιουλίου 2022

Το χρώμα είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία κάθε αυτοκινήτου και οι εταιρείες είναι πολύ προσεκτικές στην επιλογή του για να λανσάρουν ένα νέο μοντέλο. Δες για παράδειγμα το νέο Skoda Fabia που σε μαγνητίζει με αυτό το έντονο πορτοκαλί του. Από την άλλη υπάρχουν εταιρείες που στηρίζουν ειδικές εκδόσεις στο χρώμα τους, κάτι που έκανε πρόσφατα η McLaren με την βασιλική Artura, αλλά και εταιρείες που αναζητούν ιδιαιτερότητες σε 7 θάλασσες και 5 ηπείρους, για ένα και μόνο αυτοκίνητο. Κάτι τέτοιο ισχύει και για την Porsche 911.

Και εγένετο το Musou Black

Στην Ιαπωνία που οι τρελές ιδέες γεννιούνται, όπως γεννιούνται τα κουνέλια στους αγρούς, οι ιδιοκτήτες του Pit One Customs αποφάσισαν να δοκιμάσουν πως θα ήταν ένα αυτοκίνητο μαύρο, αλλά πολύ μαύρο. Κατάμαυρο. Κατράμι, πως το λένε; Βρήκαν λοιπόν το Musou Black, το πιο μαύρο χρώμα στον κόσμο που είναι ένα ακρυλικό χρώμα με βάση το νερό και  απορροφά περισσότερο από το 99% του φωτός που δέχεται. 

Η συνέχεια στο TopGear

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.