Η Hoonigans αποχαιρετά τον Ken Block με ένα συγκλονιστικό βίντεο

Η Hoonigans, η ομάδα που έγινε εταιρεία με ηγέτη και βιτρίνα της τον Κen Block δημοσίευσε το δικό της video tribute στον αδικοχαμένο οδηγό και είναι το πιο συγκινητικό.

Γράφει: TopGear 19 Ιανουαρίου 2023

Δύο εβδομάδες μετά τον σοκαριστικό θάνατο του Ken Block, η Hoonigans, η εταιρεία που ίδρυσε και πήρε από το χεράκι ο ίδιος ο Αμερικανός δημοσιεύει το δικό της video tribute. Είναι μάλλον το πιο συγκινητικό tribute που θα δεις ανάμεσα στα εκατοντάδες που υπάρχουν πλέον και δεν σταματούν ακόμη και τώρα να δημοσιεύονται στο YouTube. Η βασική διαφορά με τα άλλα είναι πως αυτό προέρχεται από την παρέα του Ken Block. Από τους άμεσους συνεργάτες του και τους ανθρώπους που κάποια στιγμή πριν από χρόνια ακολούθησαν τον πρωτοπόρο Αμερικανό όχι επιχειρηματικά, αλλά για το fun της υπόθεσης. Απλώς γιατί σε όλους άρεσαν τα ίδια πράγματα, ο ίδιος τρόπος και οι ίδιες ασχολίες. 

Το συγκινητικό βίντεο της Hoonigans

Και αυτό κατέληξε να είναι μια δουλειά με τεράστια, παγκόσμια, απήχηση που μοιραία δεν μπορεί να είναι το ίδιο με πριν, πλέον. Ο Brian Scotto, ο σκηνοθέτης πίσω από τις διάσημες Gymkhana είναι εκείνος που μιλάει στην εισαγωγή του video και εξηγεί τους λόγους της σιωπής μέχρι σήμερα και το μούδιασμα της υπόθεσης.

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος