H off-road πολυτέλεια της Jaguar F-Pace

Πανίσχυρη στον δρόμο, ανίκητη στα χιόνια.

Τον χειμώνα, το όνειρο κάθε petrolhead είναι να οδηγήσει ένα παντοδύναμο SUV στα χιόνια. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία οδηγική εμπειρία παρέα με τη Jaguar F-Pace. To  compact luxury crossover SUV του αγγλικού brand είναι ένα παντοδύναμο θηρίο που όμως διατηρεί όλο τη λεπτή γοητεία που κουβαλά η Jaguar. Όσο για το ιταλικό Esquire που είχε την τύχη να το οδηγήσει στα χιόνια;

Όπως μαθαίνουμε, η εμπειρία ήταν τρομερά ψυχαγωγική, αφού απενεργοποιώντας τα συστήματα ασφαλείας, οδήγησαν την πανίσχυρη F-Pace λες και βρίσκονταν ακόμα στα 70s. Συνολικά 550 αλόγα, ροπή 680 Nm, τελική ταχύτητα 283 χλμ./ την ώρα και 0-100 σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα. Όπως καταλαβαίνεις, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα sportscar μασκαρεμένο σε SUV.

H off-road πολυτέλεια της Jaguar F-Pace

Στα χιόνια τώρα, τα ηλεκτρονικά συστήματά που διαθέτει του δίνουν τέλεια πρόσφυση στον πάγο. Είναι σχεδόν απίθανο, ακόμα και κάτω από τις χειρότερες συνθήκες, να χαθείς ο έλεγχος, αφού το πολυτελές SUV της Jaguar πατάει πραγματικά καλά στα πόδια του.

Όταν, βέβαια, απενεργοποιηθούν τα ίδια αυτά συστήματα, η F-Pace μετατρέπεται σε έναν πραγματικά fun αυτοκίνητο που, όμως, λόγω της τρομερής ισχύς του καλό είναι να δοκιμαστεί μόνο από πραγματικά έμπειρους οδηγούς. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο V8 supercharged κινητήρας του, είναι ιδανικός, όπως και γενικά όλο το αυτοκίνητο, τόσο για τον δρόμο όσο και για τις χιονισμένες και απάτητες διαδρομές που μπορεί να βρεις κανείς σε όλη την Ευρώπη.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.