Ο Idris Elba έμαθε ότι για να πετύχει στη ζωή πρέπει να προσπαθεί διπλά

"Αν θέλεις να τα καταφέρεις σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να είσαι δύο φορές καλύτερος απ' ό,τι ένας λευκός", του έλεγαν οι γονείς του.

Γράφει: Esquire Editors 29 Ιουνίου 2020

Ο Ίντρις Έλμπα (Idris Elba) είπε ότι το να τον ρωτάει κανείς για τον ρατσισμό είναι σαν να τον ρωτάει "πόσο καιρό αναπνέει", σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο ηθοποιός της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς Luther είπε ακόμα ότι αυτό που διδάχθηκε από τους γονείς του είναι ότι για να πετύχει "θα πρέπει να είσαι δυο φορές καλός απ' ό,τι ένας λευκός". Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ρατσισμός που έχει υποστεί δεν έχει αναιρεθεί από την επιτυχία του.

"Η επιτυχία δεν αναιρεί το ρατσισμό για μένα. Το να με ρωτάς για τον ρατσισμό είναι σαν να με ρωτάς πόσο καιρό αναπνέω", είπε και συνέχισε λέγοντας ότι ένας μαύρος συνειδητοποιεί τη διαφορά για το χρώμα στο δέρμα του, για πρώτη φορά, όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον ρατσισμό.

"Αυτό σε ακολουθεί πάντα, ανεξάρτητα από το εάν πετύχεις ή νικήσεις το σύστημα", τόνισε ο 47χρονος ηθοποιός. Ο Έλμπα είπε ότι οι γονείς του δίδαξαν ότι "αν θέλεις να τα καταφέρεις σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να είσαι δυο φορές καλύτερος από ότι ένας λευκός".

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

O Σωτήρης Κοντιζάς στο νέο Esquire το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ

Ο σεφ μιλά στο Esquire για όλα εκείνα που σηματοδοτούν πλέον την καριέρα αλλά και την ίδια του τη ζωή.

Οι Rolling Stones προειδοποιούν τον Donald Trump με μηνύσεις

"Σταμάτα να χρησιμοποιείς τα τραγούδια μας".