O David Hockney κάνει reset στο φετινό καλοκαίρι

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης ζωγραφίζει το νέο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.

Γράφει: Esquire Editors 06 Ιουλίου 2020

Δεκατέσσερις σημαντικοί καλλιτέχνες και φωτογράφοι συνεργάζονται με τη βρετανική Vogue για την δημιουργία μίας συλλεκτικής έκδοσης αφιερωμένη στην ομορφία της βρετανικής εξοχής. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου πρότζεκτ κορυφαίοι Βρετανοί καλλιτέχνες, ανάμεσα τους η Nadine Ijewere, ο Nick Knight, η Lubaina Himidc ο Tim Walker, αλλά και ο David Hockney, ο οποίος θεωρείται ο σπουδαιότερες εν ζωή εικαστικός της εποχής μας, παρουσιάζουν μέσα από έργα τους την προσωπική τους οπτική για την μαγεία του βρετανικού τοπίου. Τα αυθεντικά έργα θα δημοπρατηθούν προς όφελος φιλανθρωπικών οργανώσεων που εργάζονται για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Στο σημείωμά του, ο αρχισυντάκτης και στενός φίλος της Μέγκαν Μαρκλ, Edward Enninful, αναφέρει πως ο πυρήνας αυτού του τεύχους είναι η επανεκκίνηση. Αναφέρεται στο γεγονός ότι, όλο αυτό το διάστημα όλοι ανυπομονούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα, σε αυτό που υπήρχε πριν. Ωστόσο, όπως παρατηρεί, "δεν υπάρχει κανονικότητα στην οποία να πρέπει να επιστρέψουμε. 

Η συνέχεια στο womantoc.gr.


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης