Το "πάρτι" στο Twitter για την προεδρική υποψηφιότητα του Kanye West

Keeping up with the Kardashian: The White House Edition.

Γράφει: Esquire Editors 08 Ιουλίου 2020

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η ανακοίνωση του Κάνιε Γουέστ ότι προτίθεται να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Ο γνωστός ράπερ είναι εκκεντρικός σε όσα λέει και όσα κάνει, γι' αυτό δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν όντως το εννοεί ή απλά ήθελε ξανά να τραβήξει τα βλέμματα. "Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ", έγραψε ο Γουέστ, χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

Αυτό ήταν αρκετό όμως για να ξεσπάσει ένα ατελείωτο "πάρτι" στο twitter, με τους Αμερικανούς χρήστες να μην είναι διατεθειμένοι να αντέξουν κι άλλες τέτοιες προσωπικότητες στα ηνία της χώρας, μετά τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ. Αφού αν συμβεί, η σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν, θα είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ...

"Ο Κάνιε Γουέστ έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. Τώρα φανταστείτε την Κιμ Καρντάσιαν να γίνεται Πρώτη Κυρία", "Ελπίζω να μη ζήσω να το δω κι αυτό", "Ο Λευκός Οίκος πρέπει να ανοίξει κι άλλες πτέρυγες για να χωρέσει ο μεγάλος της πισινός", είναι μερικά από τα σχόλια που μπορεί να διαβάσει κανείς στο Twitter αν πατήσει "Kim Kardashian" στην αναζήτηση.

Πολλοί είναι αυτοί που συνδυάζουν το γεγονός αυτό με το ριάλιτι αφιερωμένο στη ζωή των Καρντάσιαν, αναφέροντας πως τώρα τα γυρίσματα θα γίνονται στον Λευκό Οίκο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι ένα τρομακτικό σενάριο για πολλούς Αμερικανούς, αφού δεν θέλουν να δουν κι άλλες... ιδιάζουσες περιπτώσεις να χρίζονται πλανητάρχες και... σύζυγοι πλανηταρχών.

Το 2018, ο Γουέστ, ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα "Make America Great Again” (Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη) και εκφράζοντας την αγάπη του για τον πρόεδρο σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε "για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω", προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται "από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός".

Από: thetoc.gr


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.