Το τελευταίο tweet από το account του Chadwick Boseman έγραψε ιστορία

Η ανακοίνωση του θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού συγκέντρωσε περισσότερα από 7,3 εκατ. likes.

Ένα τεράστιο σοκ: Η είδηση του θανάτου του Αμερικανού ηθοποιού Chadwick Boseman πάγωσε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς ο Black Panther έχασε τη μάχη που έδινε την τελευταία τετραετία με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, πεθαίνοντας σε ηλικία μόλις 43 ετών. Όπως ήταν λογικό, το γεγονός έκανε τον γύρο του διαδικτύου μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου από το account του Boseman στο Twitter. 

Το εν λόγω tweet εξελίχθηκε τα επόμενα 24ωρα στο δημοφιλέστερο όλων των εποχών, συγκεντρώνοντας -μέχρι αυτή τη στιγμή- περισσότερα από 7.300.000 likes  και πάνω από 3 εκατ. retweets και σχόλια. 

Το ίδιο του Twitter μάλιστα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του, έκανε retweet το μήνυμα με τη λεζάντα: "Most liked Tweet ever. A tribute fit for a King. #WakandaForever". Η συγκεκριμένη ενέργεια προσπέρασε το αμέσως προηγούμενο tweet, από τον Barak Obama, πίσω στο 2017. Το Twitter επανέφερε μάλιστα το Black Panther hashtag emoji σε μία προσπάθεια να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Ο Chadwick Boseman έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο με τον καρκίνο (του παχέος εντέρου), με τον οποίο διαγνώστηκε το 2016, από τον οποίο και νικήθηκε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπως γνωστοποίησε η οικογένειά του. Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1976 στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ και έπαιξε τον πρώτο του ρόλο σε ηλικία επτά ετών, στην τηλεοπτική σειρά All My Children. Πολύ αργότερα άρχισε να συμμετέχει ως guest σε σειρές της δεκαετίας του 2000 (Law & Order, CSI: NY, ER κ.α.) προτού αποκτήσει σταθερούς ρόλους σε παραγωγές όπως τα Lincoln Heights και Persons Unknown. Ο πρώτος του μεγάλος κινηματογραφικός ρόλος ήταν στην ταινία 42, όταν υποδύθηκε τον θρυλικό παίκτη του μπέιζμπολ Jackie Robinson.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης