Η απίστευτη ιστορία του Νίκου Κοκλώνη στο νέο Esquire

Τη διηγείται ο ίδιος στο τεύχος Φθινόπωρο 2020 που κυκλοφορεί το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ.

Γράφει: Esquire Editors 25 Σεπτεμβρίου 2020

Επιχειρηματίας, entrepreneur, τηλεπαρουσιαστής. Kυρίως, όμως, ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας επίμονος άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω ποτέ και κάθε επόμενος στόχος του είναι μια νέα πρόσκληση.

Η απίστευτη ιστορία του Νίκου Κοκλώνη στο νέο Esquire

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτήν την περίοδο; Βρίσκομαι σε μια από αυτές τις περιόδους που συνηθίζω να λέω ότι είναι καλύτερες και από τον έρωτα. Με δημιουργικότητα στο φουλ και πολλά projects που ετοιμάζονται. Η δημιουργία μού δίνει ένα αίσθημα ολοκλήρωσης. Υπάρχουν πολλές παραγωγές στα σκαριά και νιώθω πως κάθε μία από αυτές είναι και ένα παιδί μου, που θέλω να το δω να μεγαλώνει σωστά, να ανοίγει τα φτερά του και να κερδίζει τη δική του αναγνώριση. Όταν συμβαίνει αυτό, νιώθω ευτυχισμένος. Σκέψου πως αυτή τη στιγμή μέσω της Barking Well, συνεργάζομαι με περισσότερα από 450 άτομα και συντονίζω περισσότερα από 10 διαφορετικά projects με την ομάδα μου, οπότε έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι αν μου έχει απομείνει χρόνος για να εμφανίζομαι στο γυαλί.


Διάβασε περισσότερα στο νέο, φθινοπωρινό τεύχος του Esquire που κυκλοφορεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.


φωτογραφία Δημήτρης Σκουλός

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Joaquin Phoenix έγινε πατέρας και τίμησε τον αδικοχαμένο αδερφό του

Επέλεξε να δώσει στο νεογέννητο γιο του το όνομα του αδερφού του, που χάθηκε στα 23 του χρόνια.