Stallone και Schwarzenegger γίνονται κολλητοί μέσω deepfake video

Μία χαρακτηριστική σκηνή από το Step Brothers μόλις έγινε αμέσως καλύτερη.

Η τέχνη των deepfake βίντεο βελτιώνεται με έναν πραγματικά τρομακτικό τρόπο, κάτι που επιβεβαιώνει μία πρόσφατη "δημιουργία" του Youtuber Brian Monarch. O Monarch πήρε μία πολύ χαρακτηριστική σκηνή από το Step Brothers του 2008 ("did we just become best friends?") και αντικατέστησε τους Dale Doback (John C. Reilly) και Brennan Huff (Will Ferrell) με τους Sylvester Stallone και Arnold Schwarzenegger αντίστοιχα. 

Η σκηνή αναπαράγεται ακριβώς όπως στην κωμωδία του Adam McKay αλλά με τα πρόσωπα του Arnie και του Sly. Κι ενώ στα περισσότερα deepfake βίντεο υπάρχουν κάποια ψεγάδια, εδώ μοιάζουν όλα άψογα, σε αλλόκοτα ικανοποιητικό βαθμό. 

Αν είσαι λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία, θα θυμάσαι ασφαλώς την τεράστια αντιπαλότητα των Stallone και Schwarzenegger στα 80s και 90s σχετικά με τον τίτλο του απόλυτου action hero. Ο αρχικά ανταγωνιστικός διάλογος των Doback και Huff εξελίσσεται σε μία λίστα κοινών ενδιαφερόντων (δωσμένος πάντοτε με χαρακτηριστικό τρόπο), με αποτέλεσμα να γίνουν αμέσως "οι καλύτεροι φίλοι".

Το punchline δε, "Do you wanna go do karate in the garage?", αποκτά σχεδόν κυριολεκτικό νόημα στην περίπτωση των Schwarzenegger και Stallone. 

Δυστυχώς, αυτό είναι το μοναδικό είδος sequel που θα δούμε για το Step Brothers, αν και ο Will Ferrell είχε αφήσει ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι πίσω στο 2017: "Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον  Adam McKay σχετικά με το πώς θα μπορούσε να προχωρήσει η ιστορία αλλά το όλο πράγμα έμεινε εκεί. Τουλάχιστον προς το παρόν".

Έως τώρα πάντως, μας αρκεί το εν λόγω deepfake.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.