Bella Hadid και Kendall Jenner στη νέα καμπάνια της Givenchy

Η εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021.

Γράφει: Esquire Editors 01 Φεβρουαρίου 2021

Μετά την παρουσίαση της πρώτης του συλλογής για τον Givenchy τον περασμένο Οκτώβριο, τώρα ο Matthew M. Williams αποκαλύπτει την πρώτη του διαφημιστική καμπάνια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021. Ο πολυτελής οίκος μόδας έχει προσκαλέσει διάσημους φίλους του σχεδιαστή να παρουσιάσουν τις δημιουργίες του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Playboi Carti, ο πρώτος φίλος του Williams που συνυπογράφει τη νέα προσπάθεια του καλλιτεχνικού διευθυντή του Givenchy, συμμετέχει στην καμπάνια με τα πιο περιζήτητα μοντέλα, παρουσιάζοντας τα νέα αξεσουάρ, τσάντες, υποδήματα και ready to wear ένδυση.

Συνοδευόμενος από τις Kendall Jenner, Bella Hadid, Anok Yai και τον Liam Powers, ο Carti εμφανίζεται με ένα σκούρο πράσινο δερμάτινο bomber jacket, μεγάλα γυαλιά και χρυσές μπότες με το μοτίβο κροκοδείλου. Η Κένταλ Τζένερ φορά κολλητό κόκκινο τοπ και ψηλόμεσο παντελόνι και η Bella Hadid εμφανίζεται με φόρμα με βιομηχανικές πινελιές του Williams, ένα συνδυασμό από μικρά μεταλλικά αντικείμενα. "Για μένα, η μόδα εκφράζει μια άποψη, στην οποία συνυπάρχουν τυπικότητα και ανεπίσημη μορφή, δομή και άνεση" δήλωσε ο Αμερικανός σχεδιαστής και πρόσθεσε: "Πεποίθησή μου είναι η πολυτέλεια να μεταδίδεις στα ρούχα τη δική σου προσωπικότητα, και όχι τα ρούχα να σε φορούν". Σε κάθε ένα από αυτά τα πορτρέτα, ένας δυνατός χαρακτήρας φορά ρούχα που αντικατοπτρίζουν ποιος είναι: είναι αυτοί που δίνουν πνοή στα ρούχα" ανέφερε. Φωτογράφος της καμπάνιας είναι η γεννημένη στην Κορέα, Γερμανίδα Heji Shin.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.