Seth Rogen και James Franco: Το άδοξο τέλος ενός χολιγουντιανού bromance

O Seth Rogen πήρε τις απόστάσεις του από τον James Franco και αυτός είναι ο λόγος.

Αν ρίξεις μια ματιά στην καριέρα του Seth Rogen, ο James Franco ήταν πάντα κάπου εκεί γύρω. Μετά το ξεκίνημα τους στο Freaks and Geeks, οι ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν στα Pineapple Express, This Is the End, The Interview και The Disaster Artist, με το τελευταίο να είναι ας πούμε κάτι σαν την ύστατη συνύπαρξή τους στη μεγάλη οθόνη. 

Το παρασκήνιο

Λίγο μετά την πρεμιέρα της βιογραφίας του Tommy Wiseau το 2017, πέντε γυναίκες κατηγόρησαν τον Franco "για συμπεριφορά που θεώρησαν ως ακατάλληλη ή σεξουαλική εκμετάλλευση", σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Για την ιστορία, ο Franco αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αλλά τελικά προχώρησε σε διακανονισμό με δύο από τις καταγγέλλουσες. Στη συνέχεια, μόλις πριν από ένα μήνα, η Charlyne Yi - που υποδύθηκε τη Safoya στο The Disaster Artist - έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram ότι στην προσπάθειά της να παραιτηθεί από την ταινία επειδή "ο James Franco είναι αρπακτικό του σεξ, προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν με μεγαλύτερο ρόλο."

Ο Franco μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες της Yi. Εκείνη πάντως, στην εν λόγω ανάρτηση, κατηγόρησε επίσης τον Rogen ως συνένοχο, υποστηρίζοντας δηλαδή ότι ήξερε για τη δωροδοκία αλλά δεν έπαιρνε θέση. Έτσι, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο Rogen στους Sunday Times, ουσιαστικά απάντησε έστω και καθυστερημένα στο post της Yi, εξηγώντας παράλληλα για ποιο λόγο δεν ξανασυνεργάστηκε με το Franco από το 2017 και μετά. 

Οι διευκρινιστικές δηλώσεις Rogen

"Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι απεχθάνομαι την κακοποίηση και την παρενόχληση και δεν θα κάλυπτα ποτέ ούτε θα απέκρυπτα τις ενέργειες κάποιου που κάνει κάτι τέτοιο, ή εν γνώσει θα έβαζα κάποιον σε μία κατάσταση που θα ήταν κοντά σε κάτι τέτοιο", δήλωσε σχετικά με τις κατηγορίες της ότι γνώριζε ποια ήταν η συμπεριφορά του φίλου του στα γυρίσματα. 

Στο μεταξύ, η Yi στη δημοσίευσή της, αναφέρεται σε ένα αστείο που έκανε ο Rogen στο Saturday Night Live! το 2014, κατά το οποίο ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έκανε πλάκα στον Franco, ποζάροντας ως ανήλικο κορίτσι στο Instagram. Στην ίδια συνέντευξη στους Sunday Times, ο Rogen λέει ότι μετανιώνει για το αστείο στο SNL το 2014 και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έχει σκοπό τουλάχιστον για τώρα, να συνεργαστεί ξανά με τον Franco.

"Ξανασκέφτομαι ένα αστείο που έκανα στο Saturday Night Live το 2014 και πραγματικά μετανιώνω που το έκανα. Ήταν ένα απαίσιο αστείο, ειλικρινά. Και ανατρέχω επίσης σε εκείνη τη συνέντευξη από το 2018 στην οποία σχολιάζω ότι θα συνέχιζα να δουλεύω με τον James, και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνεργαστεί μαζί του έκτοτε και δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα.", εξήγησε. 

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης, η οποία προέκυψε με την ευκαιρία της επερχόμενης βιογραφίας του Rogen, Yearbook που κυκλοφορεί στις 11 Μαΐου, παραδέχεται ότι "δεν είναι σύμπτωση" το γεγονός ότι η επαγγελματική συνεργασία του με τον Franco φάνηκε σα να ολοκληρώθηκε μετά το άρθρο των Los Angeles Times. Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε περισσότερα για την προσωπική σχέση του Rogen με τον Franco, ο ηθοποιός αρνήθηκε να επεκταθεί, αλλά παραδέχτηκε ότι οι κατηγορίες ευθύνονται για την αλλαγή στη σχέση τους. 

> Διάβασε ακόμη: Lily James και Sebastian Stan όπως λέμε Pamela Anderson και Tommy Lee

"Δεν ξέρω αν μπορώ να καθορίσω [την προσωπική μας σχέση] τώρα κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης", είπε. "Μπορώ να το πω, χμμμ, ξέρεις, έχει αλλάξει πολλά πράγματα στη σχέση μας και τη δυναμική μας", επεσήμανε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης