Μία dream job για όσους αγαπούν τα σκυλιά

Η βρετανική ιστοσελίδα Yappy.com προσφέρει 24.000 λίρες το χρόνο για να αγκαλιάζεις κατοικίδια όλη μέρα.

Αν και τα τελευταία χρόνια, ειδικά στην Ελλάδα γινόμαστε μάρτυρες αποτρόπαιων εγκλημάτων και βασανισμού ζώων που πλέον επιτέλους διώκονται ποινικά -με τελευταίο θύμα τον αξιολάτρευτο Κωστή, τη φώκια της Αλλόνησου που δολοφονήθηκε από ψαροντούφεκο- ο πιο απλός νους μπορεί εύλογα να αναρωτηθεί ποιος δεν αγαπάει τους σκύλους και η ερώτηση να είναι ρητορική. Όλοι τους αγαπάμε. Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχει συγκεκριμένο επάγγελμα που μπορεί να θεωρηθεί a priori κανονικότατη dream job για την πλειοψηφία. 

Η δουλειά των ονείρων όλων 

Η βρετανική ιστοσελίδα Yappy.com προσφέρει ετησίως 24.000 λίρες (περίπου 28.093 ευρώ) για να φροντίζεις σκύλους και να παίζεις μαζί τους όλη μέρα. Δεν κάνουμε πλάκα, πρόκειται για πραγματική δουλειά.

Διαβάζετε σωστά, δεν είναι όνειρο, είναι πραγματική δουλειά. "Ρουθουνίζουμε για να βρούμε ένα άτομο να ακολουθεί όλα τα σκυλιά μας και να τα αφήνει να παίξουν και να διασκεδάσουν ενόσω δημιουργούμε παιχνίδια για 420 ράτσες σκύλων", αναφέρει το site και προσθέτει "Ο κύριος σκοπός της εργασίας είναι κυριολεκτικά να παίζετε με τα σκυλιά, να τα διασκεδάζετε και να τα διατηρείτε ενεργά, να τα φροντίζετε από το φαγητό έως τα χάδια που χρειάζονται". Μία κλασική δουλειά "9-5", όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή για ολόκληρη την εργάσιμη ημέρα.

>Διάβασε ακόμη: Οι δουλειές-όνειρο για όσους αγαπούν τα ταξίδια

Η εργασία περιλαμβάνει επίσης την υποχρέωση του εργαζομένου να δίνει αναφορά σε κάθε εξειδικευμένο γραφείο σχετικά με τα διάφορα παιχνίδια που δοκιμάζουν να παίξουν οι σκύλοι, έτσι ώστε να υπάρχει εικόνα για πιθανό πεδίο ζήτησης, αγοράς και μάρκετινγκ. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τεστάρει κανείς παιχνίδια σκύλων από το να τα χρησιμοποιήσει μαζί τους παίζοντας. "Αν νομίζετε ότι είστε το σωστό άτομο για μία τέτοια πρόκληση", τονίζει το site, "η πρόκληση να χαϊδεύετε και να αγκαλιάζετε σκύλους όλη την ημέρα, αυτή η δουλειά είναι για εσάς".

*Μικρή υπενθύμιση: Ως βρετανικό site, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μετακομίσεις στο Μάντσεστερ. Όχι ότι πρόκειται να απογοητευθείς στην ιδέα, απλά εμείς ενημερώνουμε εξαρχής για να μην έρθεις προ απροόπτου. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος