H μεγάλη θυσία της Naomi Campbell

Η 52χρονη καλλονή διανύει την πιο ώριμη και ήρεμη φάση της ζωής της.

Γράφει: Esquire Editors 01 Σεπτεμβρίου 2021

Ανήκε στην ελίτ των μοντέλων την τιμημένη δεκαετία του ’90, τότε που οι καλλονές της πασαρέλας ήταν παγκόσμιες σταρς, οι παπαράτσι της κυνηγούσαν με μανία και οι αμοιβές τους προκαλούσαν ζάλη. Ο λόγος για τη Naomi Campbell, η οποία στα 52 της χρόνια, παραμένει καλλονή και πλέον, πιο ώριμη από ποτέ.

Έχοντας τον χαρακτηρισμό της δύστροπης, αυστηρής και ενίοτε επιθετικής συνεργάτιδας να την ακολουθεί για χρόνια, η "μαύρη γαζέλα" της πασαρέλας όπως την αποκαλούσαν, απασχολούσε πολύ συχνά τα Μέσα, είτε με τους έρωτές της, είτε γιατί χτύπησε κάποια βοηθό της, είτε για κάποια προκλητική της δήλωση.

Φαίνεται όμως ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, μιας και εδώ και λίγους μήνες, έχει αναλάβει τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας. Στις 18 Μαΐου λοιπόν, η Naomi με μία ανάρτηση στο Instagram καλωσόρισε στον κόσμο τη νεογέννητη κόρη της. 

Οι νέες προτεραιότητες

Η απουσία φωτογραφιών της σταρ με φουσκωμένη κοιλίτσα οδήγησε πολλούς να βγάλουν το συμπέρασμα ότι η μικρή ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, είδηση που επιβεβαιώθηκε λίγες μέρες αργότερα. Παρόλα αυτά, η δηλώνει ότι έχει σύντροφο και ότι σκοπεύει να μεγαλώσει μαζί του την κόρη τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό The Cut, η Campbell έκανε έναν μικρό απολογισμό της ζωής της, μιας και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ: "Θα έλεγα ότι η θυσία είναι πραγματικά η εύρεση ενός συντρόφου που θα μπορεί να σε καταλάβει" είπε όταν την ρώτησαν ποια ήταν η μεγαλύτερη θυσία που έκανε ποτέ για το μόντελινγκ.

"Ο κόσμος με κοιτάζει και βλέπει μία δυνατή γυναίκα, αλλά παράλληλα είμαι και πολύ συναισθηματική. Ξέρω ότι οι σχέσεις απαιτούν αμοιβαίους συμβιβασμούς. Ωστόσο πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα να με κοιτάξω στον καθρέφτη και να αντιμετωπίσω αυτό που είμαι. Το έκανα και παλαιότερα αλλά με λάθος τρόπο. Χρειάζεται ωριμότητα".

Από: WomanToc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος