Δολοφονία JonBenét Ramsey, ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα

Ένα έγκλημα που συγκλόνισε τις ΗΠΑ αναζητά ακόμη το δράστη, 25 χρόνια μετά.

Γράφει: Esquire Editors 22 Ιανουαρίου 2022

ταν ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου 1996 όταν το τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα του Boulder στο Colorado χτύπησε από μία πανικοβλημένη μητέρα η οποία με κομμένη την ανάσα φώναζε ότι η 6χρονη κόρη της απήχθη. Η Patricia Ramsey, βγήκε στις 5 τα ξημερώματα από το δωμάτιό της για να βρει στις σκάλες ένα σημειώμα τριών σελίδων, το οποίο έλεγε ότι έχουν απαγάγει την 6χρονη JonBenét Ramsey και ζητούν 118.000 δολάρια προκειμένου να την αφήσουν ελεύθερη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο John και η Patricia Ramsey ήταν ένα νεαρό ζευγάρι με μεγάλη οικονομική άνεση. Ο John ήταν πετυχημένος επιχειρηματίας, και η Patricia βασίλισσα της ομορφιάς καθώς είχε λάβει μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς. Το πρώτο τους παιδί, ο Burke, γεννήθηκε το 1987. Όπως ήταν φυσικό, οι πλούσιοι γονείς δεν χαλούσαν χατίρι στον γιο τους, μέχρι βέβαια τον ερχομό της αδερφής του το 1990. Ο Burke από την πρώτη στιγμή δεν είδε με καλό μάτι τη γέννηση της JonBenét μιας και το ενδιαφέρον των γονέων μοιράστηκε. Η μικρή, η οποία ήταν πολύ όμορφη, άρχισε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς και να κερδίζει το ένα βραβείο μετά το άλλο γεγονός που ενθουσίαζε τη φιλόδοξη μητέρα της και φούντωνε τη ζήλεια του αδερφού.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης