Οι νικητές των 64ων Grammys

Οι καλλιτέχνες που έγραψαν ιστορία στα φετινά βραβεία.

Γράφει: Esquire Editors 04 Απριλίου 2022

Τα μουσικά βραβεία Grammys είναι αναμφισβήτητα τα Όσκαρ της μουσικής βιομηχανίας και οι διάσημοι καλλιτέχνες δεν θα μπορούσαν παρά να βρεθούν όλοι- με κάποιες τρανταχτές απουσίες, όπως αυτή του Kanye West- στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας.

Τα βραβεία

Ο Jon Batiste ήταν ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα 64α Grammy Awards, συμπεριλαμβανομένου του Καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς αλλά και το καλύτερο R&B άλμπουμ, ενώ οι Justin Bieber, Doja Cat, H.E.R είχαν 8 υποψηφιότητες και η Billie Eilish και η Olivia Rodrigo είχαν εφτά.

> Διάβασε ακόμη: Οι καλοντυμένοι των Grammys

Ο Jay-Z έγραψε ιστορία στα φετινά βραβεία με την 83η υποψηφιότητά του, ο Quincy Jones έγινε ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία του θεσμού ενώ και ο Paul McCartney έγινε ο δεύτερος σε σειρά καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες, έχοντας λάβει συνολικά στην καριέρα του 81 υποψηφιότητες.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης