Η τρυφερή αφιέρωση της Mariah Riddlesprigger στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η σύντροφος του Έλληνα σταρ του NBA μοιράστηκε τις ευχές της για τα 28α γενέθλιά του.

Γράφει: Esquire Editors 08 Δεκεμβρίου 2022

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του με την οικογένειά του, τη σύντροφό του Mariah Riddlesprigger, και τους δύο γιους του, Liam και Maverick. 

Τι είχε προαναγγείλει ο Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του

O Έλληνας σταρ του NBA που δύο φορές έχει κηρυχτεί MVP του πρωταθλήματος έδωσε μια συνέντευξη Τύπου μετά από αγώνα με τους Milwaukee Bucks και του ζητήθηκε, μεταξύ άλλων, να μοιραστεί τα σχέδιά του για τον εορτασμό των γενεθλίων του. Όπως είπε ο διάσημος μπασκετμπολίστας "δεν ξέρω αν η γυναίκα μου έχει σχεδιάσει κάτι ξεχωριστό για μένα. Ελπίζω να το έχουν κάνει. Ίσως μια τούρτα γενεθλίων, μια κάρτα ή ένα ρολόι ή ίσως κοσμήματα. Θα μου άρεσε αυτό".

"Ξέρω πως η οικογένειά μου με βλέπει τώρα, θα πρέπει να τους φέρουν. Δεν θα ήθελα να παω για δείπνο γιατί έχω αγώνα την επόμενη μέρα. Θέλω να ξεκουραστώ και να κάνω τη θεραπεία που κάνω συνήθως. Να κοιμηθώ και να παίξω με τα παιδιά μου. Μόλις βάλω τα παιδιά για ύπνο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ίσως να γίνω λίγο freaky, είναι τα γενέθλιά μου" είπε με πονηρό τρόπο αναφερόμενος και στο παρατσούκλι του Greek Freak.

H συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης