Η νέα καμπάνια εσωρούχων της Agent Provocateur είναι το καλύτερο 'ξυπνητήρι' εκεί έξω

Η πολυτελής μάρκα εσωρούχων φέρνει τη ζέστη νωρίτερα με την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή της.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 24 Ιανουαρίου 2023

Ίσως να μην το έχουμε ακόμα καταλάβει, αλλά το τέλος του χειμώνα απέχει ακόμα μερικές εβδομάδες και η Agent Provocateur αποφάσισε να μας το υπενθυμίσει φέρνοντας τη ζέστη από την αρχή της σεζόν μέσω της συλλογής της Spring/Summer 2023 και της αντίστοιχης καμπάνιας της. 

Η νέα καμπάνια εσωρούχων της Agent Provocateur είναι το καλύτερο 'ξυπνητήρι' εκεί έξωAgent Provocateur

Η νέα σειρά εσωρούχων, μαγιό και νυχτικών της αριστοκρατικής βρετανικής μάρκας είναι περισσότερο θεατράλε από ποτέ, με τη δημιουργική διευθύντρια της Agent Provocateur, Sarah Shotton να δηλώνει σχετικά πως "Το περισσότερο είναι περισσότερο (The more, is more) - περισσότερο γκλάμουρ, περισσότερη απόδραση και περισσότερο δράμα".

Η Agent Provocateur και οι σύγχρονες πριγκίπισσες του παραμυθιού

Μεγάλα σαλόνια, υπνοδωμάτια που ξεχειλίζουν από βικτωριανή διακόσμηση και μια σειρά από κομψά λευκά κέικ χρησίμευσαν ως σκηνικό για τη φωτογράφιση. Τα ακριβά εσώρουχα τα οποία περιλαμβάνουν πατενταρισμένα τούλια, σατέν και δαντέλες της AP σε διάφορα παιχνιδιάρικα παστέλ και κλασικά μαύρα, εννοείται πως πρωταγωνιστούν. Αν και όχι περισσότερο από τα μοντέλα που τα φορούν.

Agent ProvocateurAgent Provocateur

"Πάντα με τραβούσαν οι πριγκίπισσες στα παραμύθια, επειδή αντιπροσωπεύουν μια δυαδικότητα: Το πράο "καλό κορίτσι" που είναι παγιδευμένο στο κάστρο στην αρχή της ιστορίας και το ανέμελο κορίτσι του πάρτι στο χορό στο τέλος", εξήγησε η Shotton.

Agent Provocateur Spring SummerAgent Provocateur

"Ήθελα να ανανεώσω και να μεταφέρω τη διάθεση της ιστορίας στη σύγχρονη εποχή: Η πριγκίπισσα του παραμυθιού μας έχει τον έλεγχο, διεκδικεί την εξουσία, βγαίνει με όποιον θέλει, όποτε θέλει και ζει καλύτερη ζωή".

Agent Provocateur Spring SummerAgent Provocateur

Σύμφωνα με το AP, η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 έχει στόχο να μεταμορφώσει "τη γυναίκα σε μια πριγκίπισσα που επιλέγει τη δική της ευτυχία". Η νέα σειρά έρχεται επίσημα από τις 26 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα της Agent Provocateur και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει το πιθανό δώρο για την Βαλεντίνα σου. Ως τότε, μπορείς απλά να χαζέψεις τις φωτογραφίες της καμπάνιας. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.