H επόμενη γενιά των Friends είναι εδώ

Μπορεί στο μυαλό μας να διατηρούμε ως παιδιά τους ίδιους τους πρωταγωνιστές των Friends, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ιδού η απόδειξη.

Γράφει: Esquire Editors 22 Μαρτίου 2023

Πόσες φορές έχουμε δει τους Friends; Άγνωστο πόσες, αρκετές όμως για να θεωρούμε το καστ κάπως δικούς μας ανθρώπους αφού έχουν ζήσει ώρες και ώρες στο σαλόνι μας. Η θρυλική πλέον τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994 για να διαρκέσει 10 ολόκληρες σεζόν και να κάνει κυριολεκτικά έναν κύκλο ζωής: από τα εργένικα χρόνια στην πρώιμη ωριμότητα. Οι δημιουργοί του, David Crane και Marta Kauffman, δεν θα μπορούσαν να είχαν προβλέψει ποτέ την εκρηκτική επιτυχία του.

Η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry και ο David Schwimmer μεγάλωσαν στην ουσία μαζί. Σήμερα διανύοντας τη δεκαετία των 50 τους, έχουν πλέον πάρει τον δικό τους δρόμο, αλλά παραμένουν... φιλαράκια.

Η επόμενη γενιά είναι λοιπόν εδω, με τους περισσότερους να έχουν αποκτήσει το δικό τους παιδί.

Η Courteney Cox και η Coco

Η λατρεμένη "Μόνικα" απέκτησε την κόρη της Coco με τον πρώην σύζυγό της David Arquette. H Courteney συνηθίζει μάλιστα να παίρνει συχνά την κόρη της σε πρεμιέρες και δημόσιες εμφανίσεις. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά νονά της είναι η Jennifer Aniston! Μπορεί η ίδια να μην έκανε δικό της παιδί (σχεδίαζαν να κάνουν οικογένεια με τον Brad Pitt την εποχή που εκείνος γνώρισε την Angelina Jolie), όμως έχει την Coco για να προσέχει και να αγαπάει. Τυχερή λοιπόν η μικρή.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης