Όταν ο Στάθης Ψάλτης συνάντησε τη Grace Jones στα τιμημένα '80s

Τα απόλυτα είδωλα της δεκαετίας του 80 στο Rex το 1990. Σαν σήμερα ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από την ζωή.

Γράφει: Esquire Editors 21 Απριλίου 2023

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας στις 27 Φεβρουαρίου 1951, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Σε ηλικία 11 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στο Αιγάλεω. Από μικρός ήταν πλασμένος για ηθοποιός, όπως είχε πει σε συνέντευξή του. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και μέχρι να γίνει γνωστός ηθοποιός άλλαξε πολλά επαγγέλματα, μεταξύ άλλων κι αυτό του ναυτικού.

Η καριέρα του Στάθη Ψάλτη

Υπήρξε ένα από τα λαϊκά είδωλα της δεκαετίας του ‘80. Μαζί με την Καίτη Φίνου (μεγάλο έρωτα της ζωής του) έπαιξε σε ταινίες και βιντεοταινίες, που είχαν μεγάλη απήχηση, με τίτλους όπως "Τροχονόμος Βαρβάρα" (1981), "Τα Καμάκια" (1981), "Βασικά καλησπέρα σας" (1982), "Και ο πρώτος ματάκιας" (1982), "Καμικάζι αγάπη μου" (1983), "Έλα ν’ αγαπηθούμε ντάρλινγκ" (1984), "Μάντεψε τι κάνω τα βράδια" (1984) και "Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω" (1985).

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης