Πίνοντας Freddo στην Croisette: Η Nespresso στο Φεστιβάλ Καννών

Σε ένα σκηνικό από καλιφορνέζικο καλοκαίρι η Nespresso υποδέχτηκε τις διασημότητες στις Κάννες!

H καλοκαιρινή σεζόν για τη Nespresso ξεκίνησε με μια αναζωογονητική εμπειρία κρύου καφέ εμπνευσμένη από το California Dream. H νέα καμπάνια παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Καννών, στο οποίο η Nespresso είναι στρατηγικός συνεργάτης τα τελευταία 11 χρόνια.

Πίνοντας Freddo στην Croisette: Η Nespresso στο Φεστιβάλ Καννών

Στη φημισμένη Nespresso Plage της Croisette, η Nespresso υποδέχτηκε διεθνείς καλεσμένους για να απολαύσουν τις νέες ποικιλίες κρύου καφέ σε ένα άκρως καλιφορνέζικο σκηνικό.

Nespresso plageREMIPUJOL

Στο exclusive California summer party, διασημότητες από όλο τον κόσμο όπως η Julia Garner, Simone Ashley, Ed Westwick, συναντήθηκαν για να απολαύσουν κρύες συνταγές καφέ Nespresso εμπνευσμένες από το ανέμελο καλιφορνέζικο καλοκαίρι. Εκεί βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά ως καλεσμένη της Nespresso Hellas.

Βίκυ ΚαγιάNikita Shubnyi.

Η νέα συλλογή της Nespresso για κρύο καφέ εμπνέεται από το καλλιτεχνικό και δραστήριο lifestyle της Καλιφόρνια, προσφέροντας στους καταναλωτές στιγμές απόδρασης όπου κι αν βρίσκονται. Το California Dream είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε το καλοκαίρι, εκτιμώντας τις καθημερινές στιγμές με έναν freddo καφέ Nespresso αξέχαστης γεύσης και ποιότητας! Με εκλεκτές ποικιλίες ιδανικές για συνταγές με πάγο, ήρθε η ώρα για όσους αγαπούν τον κρύο καφέ να παρασυρθούν σε ένα καλιφορνέζικο όνειρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης