Το 'αμαρτωλό' παρελθόν του Lewis Hamilton

Όλες οι εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του οδηγού της Formula 1, που αύριο γίνεται 39 ετών.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 06 Ιανουαρίου 2024

Σαν αύριο, στις 7 Ιανουαρίου του 1985, γεννιέται στην Αγγλία ο Lewis Hamilton. Ο πασίγνωστος οδηγός της Formula 1, αισίως κλείνει τα 39 του χρόνια, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κατακτήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο πρωτάθλημα οδηγών 7 φορές, ενώ κατέχει και το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες στη Formula 1. 

Στα 10 του χρόνια, ο Lewis Hamilton αγωνιζόταν ήδη με καρτ ενώ τρία χρόνια μετά, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τη McLaren και τη Mercedes-Benz. Σήμερα, με πολυάριθμα ρεκόρ στη φαρέτρα του και ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο, ο Hamilton έχει καταφέρει να γίνει γνωστός τόσο για τις ικανότητές του στη γρήγορη οδήγηση όσο και για τις κατακτήσεις του. Για την ακρίβεια, το "αμαρτωλό" παρελθόν του Lewis Hamilton έχει πολύ ενδιαφέρον και σήμερα, με αφορμή τα γενέθλιά του, είπαμε να ρίξουμε μία ματιά στις  εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του. 

Παρακάτω λοιπόν, ακολουθούν μερικές από τις πιο γνωστές και εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του Lewis Hamilton. Γιατί, ας μη γελιόμαστε. Η ερωτική του ζωή είναι σχεδόν τόσο συναρπαστική όσο και η καριέρα του. 

 Nicole Scherzinger

Μέχρι και σήμερα, η Nicole Scherzinger είναι η μακροβιότερη σχέση που έκανε ποτέ ο Hamilton. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 2007 μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 ενώ φήμες λένε πως όταν ήταν μαζί, έφτασαν πολύ κοντά στον γάμο. 

Rihanna

Ω ναι, ο 39χρονος οδηγός έβγαινε κάποτε και με τη Riri. Το ειδύλλιό τους ωστόσο δεν κράτησε πολύ αφού λέγεται ότι τότε η τραγουδίστρια δεν ήταν έτοιμη να κάνει σχέση. Τον Αύγουστο του 2014, θυμόμαστε πως ο Hamilton δήλωνε πως οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καιρό και πως κάνουν πολύ καλή παρέα. 

Rita Ora 

Στη λίστα με τις εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του Hamilton μάλλον βρίσκεται και η Rita Ora. Το 2016, η ίδια εθεάθη να χειροκροτά και να ενθαρρύνει τον οδηγό στο Grand Prix όμως ποτέ, κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε το ειδύλλιο. 

Barbara Palvin

Την ίδια χρονιά, για τον Lewis Hamilton πανηγύριζε και η Barbara Palvin. Ο οδηγός και η ηθοποιός λέγεται πως βγήκαν πολλές φορές ραντεβού, αλλά ποτέ δεν έκαναν το επόμενο μεγάλο βήμα, αυτό δηλαδή της σχέσης. 

Kendall Jenner 

Σε ένα yacht στις Κάννες πέρασαν το καλοκαίρι του 2016 ο Lewis Hamilton και η Kendall Jenner. Η επαφή τους όμως, δεν κράτησε πολύ.

Sofia Richie

Το 2017, η Sofia Richie και ο Lewis Hamilton φωτογραφήθηκαν πολλές φορές μαζί, σε δημόσιες εξόδους, με τις φήμες να λένε πως αυτό που τους έφερε πολύ κοντά ήταν το πάθος τους για τη μόδα. Ή και όχι, λέμε εμείς. 

Nicki Minaj 

Ήταν 2018 όταν η Nicki Minaj έβγαινε απανωτά ραντεβού με τον 39χρονο οδηγό. Οι δυο τους δημοσίευαν τότε ακόμη και κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Τι συνέβη μετά, ένας θεός μόνο ξέρει.

Shakira 

To πιο πρόσφατο, γνωστό φλερτ του Hamilton είναι αυτό με τη Shakira. Οι πρώτες φήμες περί σχέσης των δύο εμφανίστηκαν τον Μάιο του 2023, όταν βρέθηκαν μαζί στο Μαϊάμι και το Grand Prix. Το σούσουρο αυξήθηκε όταν η τραγουδίστρια τον ακολούθησε στη Μπαρτσελόνα με αφορμή το ισπανικό Grand Prix. Νεότερα έκτοτε, δεν είχαμε.

Άραγε, ποια θα είναι η επόμενη γυναίκα που θα του "κλέψει" την καρδιά; 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr