O Σωτήρης Τσαφούλιας έχει κάτι να πει για τον 'φασισμό της δημοκρατίας'

Εμείς πάντως, ταυτιστήκαμε -για μία ακόμα φορά- μαζί του.

Γράφει: Esquire Editors 29 Ιανουαρίου 2024

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, "Χαμογέλα και πάλι", το μεσημέρι της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Τσαφούλιας τοποθετήθηκε αναφορικά με τους πολιτικούς και το ατύχημα των Τεμπών, καθώς και για διασημότητες που απασχόλησαν την εβδομάδα αυτή τη δημοσιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας δήλωσε ότι:

"Θα αισθανόμουν άσχημα να ξεκινούσαμε την κουβέντα μας για τις "17 Κλωστές" και μας έβλεπε αυτή τη στιγμή η κ. Μαρία Καρυστιανού – μητέρα ενός εκ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη – η οποία έβγαλε έναν πύρινο λόγο σε μία επιτροπή της Βουλής που εξετάζει εάν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών. Και μετά από αυτή την κατάθεση ψυχής αυτής της γυναίκας, εάν ανοίξει την τηλεόραση και δει εμένα να μιλάω για την δουλειά μου, θα αισθανθώ πολύ άσχημα. Σε εκείνη δεν μπορώ να πω τίποτα, σε εκείνους όμως που συνέστησαν αυτή την επιτροπή για το αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες θα έλεγα "ντροπή",

Δεν μπορείς να μην ντραπείς γι΄αυτό που συμβαίνει. Για κάποιον λόγο όταν συμβαίνει κάτι στην Ελλάδα, δεν έχουν ευθύνη ποτέ οι πολιτικοί, είναι συγκλονιστικό αυτό. Είναι πρόβλημα όταν βγαίνουμε και μιλάμε και λέμε το αυτονόητο. Έτσι όπως κινούμαστε, με την τάση να φαγωνόμαστε, δεν θα αλλάξει κάτι. Η θέση μου είναι ότι θεωρώ την μεγαλύτερη πανδημία της ανθρωπότητας τον διχασμό. Δεν θέλει κανένας μας να ακολουθήσει την δύσκολη οδό, είναι πιο εύκολο να πλακωθούμε από το να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε ο ένας τον άλλον. Και για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα και για το θέμα με τον Πάνο Βλάχο, δεν βγήκα να κάνω τον δικηγόρο κανενός. Έχω πλήρη συνείδηση για το πόσο ασήμαντος είμαι, και πλανητικά και στην Τέχνη και στα πράγματα".

Η συνέχεια στο Yupiii.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα