Ο Al Pacino μέσα από τα μάτια της συντρόφου του, Noor Alfallah

"Είναι ένας πολύ ταλαντούχος και μοναδικός άνθρωπος αλλά δεν σκέφτηκα ότι...".

Γράφει: Esquire Editors 07 Μαρτίου 2024

Η φίλη του Al Pacino, Noor Alfallah, μίλησε για τη γνωριμία τους σε συνέντευξή της στη Vogue Arabia ενώ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τον γιο τους, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αποκάλυψε ότι με τον βραβευμένο ηθοποιό συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα δείπνο στο Λος 'Αντζελες στα τέλη του 2010 όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στην κινηματογραφική βιομηχανία.

"Το βρήκα πολύ ωραίο. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος και μοναδικός άνθρωπος αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει ο πατέρας του γιου μου μια μέρα", είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Πρόσθεσε ότι μόλις ξεκίνησε η πανδημία το 2020, εκείνη και ο σταρ άρχισαν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

"Ο Al μένει λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου και αρχίσαμε να είμαστε κάθε μέρα μαζί παίζοντας σκάκι και βλέποντας ταινίες. Ήταν σαν να πήγαινα σε Σχολή Κινηματογράφου με τον Pacino", συνέχισε ενώ θυμήθηκε ότι ο ηθοποιός την είχε ρωτήσει αν είχε δει τον "Σημαδεμένο" με εκείνη να του απαντά αρνητικά.

"Μου έχει δείξει κάποιες όχι και τόσο γνωστά κινηματογραφικά έργα του, όπως η ταινία με τη Marthe Keller Bobby Deerfield, η οποία πλέον είναι η αγαπημένη μου απ' όλες τις ταινίες του".

Ο έρωτας του Al Pacino και της Noor Alfallah ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε λίγους μήνες πριν έρθει ο γιος τους, Roman ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου στο Λος 'Αντζελες, αναφέρει το People.

"Ο Roman ήταν το μεγαλύτερο δώρο του Θεού χίλιες φορές καλύτερο από αυτό που πίστευα ποτέ ότι θα ήταν. Κάθε μέρα που τον κοιτάζω, ξέρω ότι είμαι τόσο ευλογημένη", σημειώνει η παραγωγός ενώ μιλώντας έμμεσα για την διαφορά ηλικίας της με τον Πατσίνο υπογραμμίζει:

"Γεννήθηκα σε λάθος γενιά. Έχω φίλους, άνδρες και γυναίκες, που είναι 70 ετών τους οποίους αγαπώ και προτιμώ να είμαι μαζί τους παρά με ανθρώπους της ηλικίας μου. Πάντα έτσι ήμουν. Δεν ξέρω γιατί. Νομίζω ότι μου αρέσει η σοφία, η εμπειρία, η ζωή που κρύβουν μέσα τους. Αυτό είναι κάτι που με γοητεύει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας