Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει πια απωθημένα
Ο ηθοποιός, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.
Όταν τον συναντάς, δεν μπορείς να μην προσέξεις αυτή τη διάφανη καθαρότητα που έχει το βλέμμα του, ενώ στον τρόπο που μιλάει διακρίνεις μια σιγουριά ανάμεσα στις λέξεις του. Ίσως επειδή είναι από τους ανθρώπους που δε φοβούνται την αλήθεια ούτε τις εντάσεις, ούτε καν το τίμημα των επιλογών τους. Μιλήσαμε μαζί για πρώτη φορά πριν από 17 χρόνια, με αφορμή την παράσταση Festen. Ο Γιάννης Στάνκογλου, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.
> Το είπες και το έκανες, δεν έχει φέτος θέατρο το πρόγραμμα για σένα...
Δε φαντάζεσαι πόσο ανάγκη το είχα! Έπειτα από 20 χρόνια στο θέατρο είπα να κάνω ένα διάλειμμα. Πέρσι έκανα παράλληλα τέσσερα πράγματα, δύο θεατρικά και δύο σειρές, ήταν μια πολύ ζόρικη χρονιά. Τα κατάφερα, αλλά εξάντλησα τον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας δεν έχεις τα ίδια κότσια...
Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Οι 10 καλύτερες πόλεις για ταξίδι με τους κολλητούς τα Χριστούγεννα
Ταξίδι με φίλους τις γιορτές; Δες 10 κορυφαίες πόλεις παγκοσμίως που συνδυάζουν εμπειρίες, νυχτερινή ζωή και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤι απαντά ο Γιώργος Μαζωνάκης στη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση σε 22χρονο
Μήνυση κατέθεσε 22χρονος κατά του Γιώργου Μαζωνάκη για καταγγελίες ανάρμοστης συμπεριφοράς. Η απάντηση του τραγουδιστή και οι εξελίξεις.
Μαρτυρίες για την απρόκλητη επίθεση του Νίκου Παππά κατά του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου
Μαρτυρίες δημοσιογράφων περιγράφουν ως απρόκλητη την επίθεση σε βάρος Έλληνα δημοσιογράφου στο Στρασβούργο, με τον Νίκο Παππά στο επίκεντρο και πολιτικές συνέπειες.
Αυτές τις γιορτές ανεβείτε στην κορυφή του ξενοδοχείου President
Γιορτάστε Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο PENTHOUSE 21
Εξόρμηση στον χειμώνα
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σκεφτόμαστε το πού, πότε και πώς, φτιάχνοντας δειλά δειλά βαλίτσες και προετοιμάζοντας αποδράσεις, λαμβάνοντας υπόψη σοβαρά το τρίπτυχο βουνό-τζάκι-χιόνι. Σε προορισμούς και ξενοδοχεία σαν τα παρακάτω.
Γραφει Πωλινα Φραγκου