H συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στη βρετανική Daily Mail έχει γίνει viral
Ο Έλληνας εφοπλιστής στην πιο αντισυμβατική του συνέντευξη.
Μια αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στη βρετανική Daily Mail ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον 'Ελληνα εφοπλιστή να προχωρά σε μια ιδιάιτερη φωτογράφιση για την αγγλική εφημερίδα.
Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νοοτροπία νικητή που έχει στη ζωή του, για την ιδιοσυγκρασία του, για τον θαυμασμό και την αγάπη του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ολυμπιακό, ακόμα και για την παρουσία του στο Σίτι Γκράουντ.
Εδειξε για πρώτη φορά τις λέξεις που έχει κάνει τατουάζ στα χέρια του.
Συγκεκριμένα, επέλεξε να "χτυπήσει" έξι λέξεις που έχουν ιδιαίτερη σημασία. Αυτές είναι οι "Dream Love Create Fight Survive Win" ("Ονειρέψου, Αγάπα, Δημιούργησε, Πάλεψε, Επιβίωσε, Νίκησε").
Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού επισήμανε ότι μετά τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ήθελε να επενδύσει σε σύλλογο ανάλογου μεγέθους στην Αγγλία.
"Για μένα, έχοντας στα χέρια μου τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αν επένδυα στην Αγγλία, ήθελα να επενδύσω σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα με κόσμο και μεγάλη βάση οπαδών. Αλλά επίσης πάντα μου άρεσε η Φόρεστ. Όταν ήρθα για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, 15 ετών, θυμάμαι πάντα ότι ήταν η εποχή που η Λίβερπουλ και η Φόρεστ τα πήγαιναν εξαιρετικά. Δεν το βλέπω ως χρήματα ή ως μία συναλλαγή. Για μένα είναι καθήκον μας να αναβιώσουμε την ιστορία", είπε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακοί και της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε επίσης στη συχνή παρουσία του στο γήπεδο της Φόρεστ, το Σίτι Γκράουντ, αλλά και στην άψογη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας.
"Δεν μπήκα στο γήπεδο για να συγκρουστώ με τον διαιτητή, όλο αυτό ήταν στη φαντασία του SkySports και των άλλων που είπαν αυτό το πράγμα. Ήμουν εκεί για να δείξω στην ομάδα ότι υπάρχει κλίμα ενότητας, όπως έχω κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν, μετά από μία απαίσια (σ.σ.:διαιτητική) απόφαση. Εγώ απλά στεκόμουν έξω απ’ το τούνελ, ο διαιτητής πέρασε περπατώντας από δίπλα μου και δεν τον κοίταξα καν. Γι’ αυτό η Πρέμιερ Λιγκ δεν με αμφισβήτησε ποτέ γι’ αυτό", συνέχισε μιλώντας στην Daily Mail ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στο περιστατικό μετά το τέλος του ματς με τη Λίβερπουλ τον περασμένο Μάρτιο.
Όσο για τη στάση ζωής του γύρω από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο, απάντησε: "Οι άνθρωποι λένε πως μαθαίνεις από τις ήττες σου, αλλά εγώ θέλω νίκες όχι ήττες. Δεν θέλω να μαθαίνω από τις ήττες. Θέλω να μαθαίνω κερδίζοντας".
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την ανησυχία του και για τα διαιτητικά λάθη σε βάρος της Νότιγχαμ, υπογραμμίζοντας πως έχουν πληγώσει τη θέση της στη βαθμολογία. Άφησε, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα να κινηθεί νομικά για το ζήτημα.
Για το Sky Sports και τις δηλώσεις του Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος χαρακτήρισε την τοποθέτηση του αγγλικού συλλόγου ως "μαφιόζικη": "Βγάλαμε αυτή την ανακοίνωση γιατί προσπαθήσαμε να προστατευτούμε και μετά έγινε μεγάλη φασαρία -αλλά αυτό έγινε από το Sky Sports και συγκεκριμένα άτομα. Μπορώ να σας φέρω 100 παραδείγματα περιπτώσεων που υπερέβαλλαν, δεν είπαν την αλήθεια και ταπείνωσαν ανθρώπους. Ο Νέβιλ υπόκειται επίσης στους κανόνες της FA, σίγουρα -είναι στη διοίκηση της Σάλφορντ. Το σχόλιό του για τον σύλλογο ήταν εξωφρενικό, αλλά η FA δεν έκανε τίποτα. Πρέπει να είμαι προσεκτικός γιατί οι δικηγόροι μας έχουν ήδη έρθει σε επαφή με το Sky σχετικά με τον Νέβιλ και αυτό δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τα σχόλια και οι λέξεις που χρησιμοποίησε ήταν ακατάλληλα, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και έβλαψαν τους ανθρώπους".
Από: TheToc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Συνδέονται οι πρωινές σου στύσεις με την προπόνηση που κάνεις;
Χρόνια κόπωση, τραυματισμοί και ορμονικές αλλαγές μπορεί να δείχνουν RED-S. Ένα σύνδρομο που επηρεάζει απόδοση, υγεία και την ανδρική στύση
Γραφει Πωλινα ΦραγκουΤρισδιάστατη χαρτογράφηση περιοχών της Ελλάδας για το Google Street View
Οχήματα της Google με κάμερες θα κινηθούν σε δρόμους και γειτονιές σε όλη τη χώρα μέσα στο 2026, στο πλαίσιο μιας μεγάλης ανανέωσης των χαρτών. Τι ακριβώς καταγράφεται και ποια δικαιώματα έχουν οι πολίτες;
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΟ Πύργος του Πειραιά στα χρώματα της Allwyn
Μοναδικό θέαμα με την "υπογραφή" της Allwyn που φέρνει μια νέα εποχή διασκέδασης και εμπειριών.
"Drink Once, Think Twice" - Μια ξεχωριστή συζήτηση γύρω από το ζήτημα της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ
Η Pernod Ricard Hellas ανοίγει το διάλογο με τη νέα γενιά στοχεύοντας στην καλλιέργεια μιας κουλτούρας υπεύθυνης και συνειδητής κατανάλωσης αλκοόλ.
Ο Βελόπουλος δείχνει Lady Gaga από το American Horror Story και υποστηρίζει ότι είναι απ’ τα αρχεία Epstein
Ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση παρουσίασε μια φωτογραφία από το American Horror Story ως στοιχείο της υπόθεσης Epstein, προκαλώντας αντιδράσεις και έντονη συζήτηση.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΡομαντική Απόδραση στην Αθήνα: Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα Brown Hotels
Τα Brown Hotels υποδέχονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ξεχωριστές εμπειρίες στο Brown Acropol και το Villa Brown Ermou, σχεδιασμένες για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές αγάπης στην καρδιά της πόλης.