Η Lindsay Lohan προσπαθεί να απαγάγει προσφυγόπουλα live στο Instagram

#prayforLilo

H Lindsay Lohan άφησε την αγαπημένη της Μύκονο και βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Μόσχα. Τριγυρνώντας στους δρόμους της ρώσικης πρωτεύουσας, εντόπισε μια οικογένεια προσφύγων από την Συρία και θεώρησε ότι με τον τρόπο της θα βοηθήσει στην προσφυγική κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ασφαλώς, μιλάμε για την Lindsay Lohan, οπότε αυτό έγινε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. 

Η προβληματική ηθοποιός προσέγγισε την 4μελή οικογένεια που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο και ούτε λίγο, ούτε πολύ απαίτησε να πάρει τα παιδιά της. Η Lohan μάλιστα έκανε live το όλο εγχείρημα στο Instagram, τονίζοντας αρχικά ότι ήθελε να δείξει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια, που ήταν σκεπασμένη με κουβέρτες. Μιλώντας κάτι μεταξύ αγγλικών, αραβικών και ρωσικών, η Lohan ζήτησε από την οικογένεια να τους πει την ιστορία της ώστε να την μάθει η Αμερική και να τους βοηθήσει. 

Έπειτα, τους έκανε την πολύ λογική για την ίδια προσφορά, να πάρει μαζί της τα παιδιά και τη σύζυγο σε ξενοδοχείο. Η οικογένεια δεν συγκινήθηκε -απολύτως λογικά- από την πρόταση και άρχισε να απομακρύνεται. Η Lohan συνεχίζει απτόητη ακολουθώντας τον πατέρα, τη μητέρα και τα παιδιά τους, μέχρι τη στιγμή που ακούγεται να λέει on camera ότι, οι άνθρωποι αυτοί κάνουν trafficking. Η μητέρα αντιδρά και της ρίχνει γροθιά.

"You’re ruining Arabic culture!" είναι μία από τις τελευταίες ατάκες της Lohan, που λίγο αργότερα δηλώνει σοκαρισμένη και φοβισμένη, κλαίγοντας. Το όλο θέαμα είναι πραγματικά αλλόκοτο, αλλά για την Lindsay Lohan μιλάμε. Όπως αναμενόταν το βίντεο έγινε viral. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πώς μπορείς να 'ξαναβαφτίσεις' το iPhone σου

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό μπορείς να αλλάξεις όνομα στη συσκευή σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης