Ο Francis Ford Coppola λάνσαρε κάνναβη που ταιριάζει με το κρασί του

Όπως ήταν αναμενόμενο, έρχεται συσκευασμένη μέσα σε ένα μπουκάλι.

O Francis Ford Coppola χρησιμοποιεί το όνομά του για να φτιάξει διάθεση: καλές ταινίες, καλό κρασί και, τώρα, καλή κάνναβη. Ο οσκαρικός σκηνοθέτης ετοιμάζεται να λανσάρει ένα brand που θα ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχοτρόπο φυτό. Η πολύ περιορισμένη σειρά που θα κυκλοφορήσει με τον χαρακτηριστικό τίτλο Grower's Series περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ποικιλίες: μία για δημιουργική διάθεση, μία για χαλάρωση και μία για έντονα συναισθήματα και αύξηση του βαθμού συγκέντρωσης. Η κάνναβη θα καλλιεργείται με οργανικό τρόπο και θα πωλείται στην Καλιφόρνια, όπου η μαριχουάνα -για προσωπική χρήση κι ευχαρίστηση- έγινε νόμιμη πριν λίγους μήνες.

Ο Francis Ford Coppola λάνσαρε κάνναβη που ταιριάζει με το κρασί του

"Το κρασί και η κάνναβη είναι δύο αρχαία δώρα της Μητέρας Φύσης που έχουν κοινά στοιχεία: χρειάζονται μεγάλη φροντίδα, γνώση του εδάφους και των καιρικών συνθηκών. Η εξειδίκευση που αποκτά κανείς στο ένα, τον βοηθά για να καλλιεργήσει το άλλο" λέει ο Coppola στο δελτίο τύπου. "Όπως και με την καλλιέργεια των αμπελιών, η τοποθεσία παίζει μεγάλο ρόλο, κάτι που αποτυπώνεται στην σειρά Grower's Series, η οποία αντανακλά τη μεγάλη αγροτική παράδοση της Καλιφόρνιας".

Η κάνναβη του οσκαρικού σκηνοθέτη έρχεται στην έξυπνη συσκευασία ενός "ψεύτικου" μπουκαλιού, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν μαζί και μία ειδική γυάλινα πίπα, χαρτάκια για στρίψιμο κι ένα κουτί σπίρτα στην τιμή των 99 δολαρίων.

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη ταινία και σαράντα χρόνια μετά το πρώτο μπουκάλι κρασί, ο Francis Ford Coppola μπαίνει και στην καλλιέργεια της κάνναβης. Αναμφισβήτητα είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι ξέρει πως να χαρίζει ξεχωριστές εμπειρίες στο κοινό.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Μαρτυρίες για την απρόκλητη επίθεση του Νίκου Παππά κατά του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου

Μαρτυρίες δημοσιογράφων περιγράφουν ως απρόκλητη την επίθεση σε βάρος Έλληνα δημοσιογράφου στο Στρασβούργο, με τον Νίκο Παππά στο επίκεντρο και πολιτικές συνέπειες.

Αυτές τις γιορτές ανεβείτε στην κορυφή του ξενοδοχείου President

Γιορτάστε Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο PENTHOUSE 21

Εξόρμηση στον χειμώνα

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σκεφτόμαστε το πού, πότε και πώς, φτιάχνοντας δειλά δειλά βαλίτσες και προετοιμάζοντας αποδράσεις, λαμβάνοντας υπόψη σοβαρά το τρίπτυχο βουνό-τζάκι-χιόνι. Σε προορισμούς και ξενοδοχεία σαν τα παρακάτω.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

H Katie Price τρεντάρει στο ίντερνετ και δυστυχώς όχι για καλό

Any publicity is good publicity λένε, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει. Η διάσημη τηλεπερσόνα φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που θα δεις εντός.

Τι να κάνεις άμα η γάτα σου επιτεθεί στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η γάτα σου βλέπει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν παιχνίδι; Δες έξυπνα tips για σωστή τοποθέτηση, στολισμό και πρόληψη χωρίς τιμωρίες.

Γραφει Νικη Κοντομηνα